10. října 2012 • 20:33

VIDEOŠKOLA: Naučte se lepší kousky, než umí Messi a Ronaldo!

Autor: tru
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTBALOVÉ TRIKY | S míčem umí i to, co se zdá nemožné. Dokáží se s ním mazlit i ve chvíli, kdy dělají stojku. Václav Klouda a Lukáš Škoda alias Lucaso jsou mistři triků s fotbalovým balonem. Oba už vyhráli republikový šampionát ve freestyle fotbalu, teď se stanou vašimi učiteli. Jestli chcete před kamarády občas trochu „zamachrovat“, stačí sledovat každý čtvrtek videoškolu triků na www.isport.cz a dávat pozor!



Nemusíte být dobří ve fotbale – na to, abyste precizně ovládali míč ve vzduchu a dělali s ním efektní triky, kterými předčíte i umění vyhlášených techniků jako jsou Neymar, Messi či Ronaldo, vám stačí jen trpělivost.

„Všechno je o tréninku a neustálém opakování. I když některé triky vypadají, že jsou nenaučitelné, zvládnout by to měl každý, když bude mít trpělivost,“ říká Klouda.

Každý čtvrtek ho teď můžete vídat s parťákem Lucasem na serveru www.isport.cz. V unikátní videoškole vám budou vysvětlovat základní triky a principy, které musí zvládnou každý, kdo se chce věnovat freestyle fotbalu.

„Na freestyle fotbal nepotřebujete brány, nepotřebujete hřiště, dresy ani spoluhráče. Stačí jen povolit uzdu své představivosti,“ láká nové zájemce o tenhle dynamicky se rozvíjející sport Klouda.

Navíc se vám vylepšená technika může hodit i při fotbalových zápasech...

VIDEO: Tyto kousky stojí za to!

Tohle dokáží jen skuteční borci
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud