7. ledna 2013 • 20:20

Gól roku! Za luxusní šibenici vyhrál cenu Slovák Stoch

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Významného ocenění se dočkal slovenský reprezentant Miroslav Stoch. Třiadvacetiletý útočník v rámci vyhlašování ankety Zlatý míč vyhrál cenu Ference Puskáse o nejhezčí gól roku. Stoch se parádně trefil v březnovém utkání Fenerbahce Istanbul a Genclerbirligi.



Útočník Fenerbahce napálil balon za vápnem a z voleje trefil krásnou šibenici. "Byl to můj nejkrásnější gól kariéry. Stál jsem bokem k bráně, ale zkusil jsem přímou střelu. Vyšlo to neskutečně," popisoval střelu mladý ostrostřelec.

Za krásnou trefu tak Stoch převzal výjimečné ocenění. "Rád bych poděkoval každému, kdo pro mě hlasoval. Je to pro mě velké překvapení a moc si tohoto ocenění vážím. Děkuji," uvedl autor nejhezčí branky v roce 2012.

Až za slovenským reprezentantem se umístili Falcao s Neymarem, jedni z největších hvězd současného fotbalu.

Stoch v minulé sezoně nastřílel za Fenerbahce celkem čtrnáct branek, v letošním ročníku na první trefu stále čeká.

Lionel Messi počtvrté v řadě vyhrál anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu roku. To se ještě žádnému fotbalistovi v historii soutěže nepodařilo
Lionel Messi počtvrté v řadě vyhrál anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu roku. To se ještě žádnému fotbalistovi v historii soutěže nepodařilo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud