1. července 2013 • 23:08

Padlý talent Zeman opět mění působiště, jde na hostování do Senice

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým působištěm záložníka Martina Zemana bude Senica. Slovenský vicemistr získal čtyřiadvacetiletého českého fotbalistu z pražské Sparty na roční hostování. V uplynulé sezoně hostoval někdejší talent ve Viktorii Plzeň s cílem oživit svou kariéru, ale příliš se neprosadil.



V Senici se stal už osmým českým legionářem, dnes absolvoval v novém týmu první trénink. "Moje pocity jsou jen a jen dobré. Vypadá to tu na výbornou partu. Těším se na angažmá v Senici," uvedl Zeman pro klubový web.

"Potřebuji v první řadě hrát, v Plzni jsem toho moc nenahrál. Když budu hrát dobře, může to pro mě být slušný odrazový můstek v další kariéře. O tom ale teď nechci mluvit. Mou prioritou je poctivě trénovat a pomoct Senici v jejích nejvyšších ambicích," řekl levonohý záložník z Tábora, kterého si vyhlédla Sparta už v žákovském věku.


Kvůli problematickému chování však upadl Zeman na Letné v nemilost. Sezonu 2011/12 strávil na hostování v rakouské Admiře. V uplynulém ročníku získal titul s Plzní, v lize za Viktorii však odehrál jen šest zápasů.

V kádru Senice je čerstvou posilou i český obránce Pavel Čermák z Viktorie Žižkov. Na soupisce týmu jsou také Petr Pavlík, Erich Brabec, Jaroslav Diviš, Milan Jirásek, Jan Kalabiška a Tomáš Vrťo. Klub čeká start v Evropské lize.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud