23. července 2013 • 17:53

Sága jede dál! Bale už kývnul Realu, Tottenham se staví proti

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčí bezpečně proměňuje penaltu, 1:0 pro Letenské!
Hradec Králové - Slavia: Zadražil fantasticky vychytal Chytila
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chceme tě a nenecháme se odbýt. Snaha Realu Madrid o získání Garetha Balea je zdánlivě nevyčerpatelná. A možná bude slavit úspěch. Jak informuje list Marca, velšský fotbalista už odsouhlasil šestiletý kontrakt s Bílým baletem. Teď ještě zbývá dotáhnout dohodu s Tottenhamem, za který Bale hraje nyní. A to nebude zdaleka tak jednoduchá záležitost, ačkoliv se ve spekulacích objevují rekordní částky.



Další fotbalový domov Garetha Balea? Kdyby záleželo jen na nejlepším hráči minulé sezony anglické ligy, přesunul by se do Realu Madrid. Španělský list Marca napsal, že hráč Tottenhamu už odsouhlasil šestiletou smlouvu s týmem ze španělské metropole. S hodně luxusním platem, který činí 10 milionů eur za sezonu.

„Ten přestup je moc moc žhavý,“ tvrdí Marca na titulní straně svého úterního vydání.

Ale tím by byla vyřešena jen polovina náročné operace. „Bale už řekl Tottenhamu, že by rád odešel. Detaily přestupu se budou probírat na schůzce v Los Angeles,“ informovala Marca. Ze strany Tottenhamu však nezní ani náznak možného svolení s odchodem hlavní opory.

A nic na tom nemění, že by Real byl ochotný nabídnout 100 milionů eur (2,6 miliardy korun), čímž by trumfnul svůj čtyři roky starý světový rekord, při kterém vykoupil Cristiana Ronalda z Manchesteru United za 94 milionů eur.

„Budu opakovat to samé, co jsem říkal celou minulou sezonu i od začátku přípravy. S Garethem počítáme do budoucnosti,“ nepřipouští pochybnosti trenér Tottenhamu Andrés Villas-Boas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud