28. srpna 2013 • 15:25

KONEČNĚ! Bale je na odchodu, přiznal Tottenham. Hvězdě dá možná pokutu

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdánlivě nekonečná sága kolem Garetha Balea se blíží k rozuzlení. Vůbec poprvé od začátku jeho námluv s Realem Madrid přiznal  Tottenham, že se blíží k dohodě o rekordním přestupu velšského fotbalisty za 86 milionů liber (2,5 miliardy korun). Na rozloučenou před odchodem však možná udělí Baleovi pokutu za to, že se nedostavil na trénink.



Na dnešní tiskové konferenci Tottenhamu se o budoucnosti Balea rozpovídal trenér Andre Villas-Boas s dosud nebývalou otevřeností, která vnesla do zamotaného příběhu plného spekulací, konečně mnohem víc jasno.

Čas však rychle utíká, konec přestupového období nastane už v pondělí, ale všechny náležitosti okolo Baleova přesunu by se měly stihnout vyřídit včas. „Momentálně spolu oba kluby jednají, ale nedokážu říct, jak dlouho to zabere,“ uvedl Villas-Boas. „Přece by jste nečekali, že se největší přestup zrodí jednoduše,“ řekl kouč Tottenhamu novinářům.

Pokud vyjednávání skončí dohodou, popřeje prý Baleovi hodně štěstí v dalším působišti. „Ale zatím nemůžu definitivně potvrdit vůbec nic.“

Gareth Bale během přátelského utkání Walesu, do kterého kvůli zranění nezasáhl
Gareth Bale během přátelského utkání Walesu, do kterého kvůli zranění nezasáhl

Závěr Baleovy éry v Tottenhamu přesto končí s mírnými rozpaky. Hráč, který kvůli zdravotním potížím neodehrál od začátku sezony ještě ani minutu, se nedostavil na dnešní trénink Spurs. „O víkendu jsem mu dal volno, v pondělí měl zase volno celý tým,“ popsal Villas-Boas. Dnes už ale měl být s dalšími spoluhráči na hřišti.

„Zanechá tady na sebe skvělé vzpomínky. Ale to, že se neukázal na tréninku, nepovažuju z jeho strany za správné chování,“ rozčílilo kouče. Vedení klubu prý navrhne, aby Baleovi za tento prohřešek udělilo pokutu.

Hráč, ze kterého se stane nejdražší fotbalista v historii, by tak při odchodu z anglické ligy schytal nepříjemný políček.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud