3. července 2007 • 00:00

Pecka: Chci štvát souseda

Autor: Sport
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvakrát nebyl dost dobrý pro fotbalové České Budějovice. V Mladé Boleslavi se Luboš Pecka (29) rozjížděl celkem pomalu. V uplynulé sezoně ale zazářil.



Dvakrát nebyl dost dobrý pro fotbalové České Budějovice. V Mladé Boleslavi se Luboš Pecka (29) rozjížděl celkem pomalu. V uplynulé sezoně ale zazářil. Nastřílel šestnáct gólů! Nejvíce v Gambrinus lize. Teď je před ním další výzva. Pomoci Alemanii Aachen k návratu do první bundesligy. Včera ve městě u nizozemských hranic absolvoval zdravotní prohlídku a jednání o podmínkách smlouvy. Zdravotní prohlídka je základ. Jak proběhla ta vaše? "Nic důkladnějšího jsem snad nezažil. Odebrali mi spoustu krve, natočili EKG. Doktor mě dokonale projezdil ultrazvukem. Sledovali šlachy, klouby, prostě všechno... A výsledek? Úspěšný. Prohlídka dopadla velmi dobře."

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud