3. listopadu 2013 • 16:25

Sport Góóól i s plakáty Balea, Ramseyho, Suáreze či Fábregase

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vychází nový Sport Góóól, fotbalový časopis vyzbrojený 60 stranami výborných fotbalistů a skvělého čtení. Co v něm najdete tentokrát?



Fenomén: strhující příběh Francka Ribéryho, největší hvězdy Bayernu Mnichov a favorita na Zlatý míč, který hraje v životní formě, góly střílí i vytváří pro ostatní.

Profil: Daniel Sturridge, nejlepší střelec Premier League, který jako velký talent anglického fotbalu marně bojoval o kloudnější šanci a důvěru v Manchesteru City i Chelsea, ale oslnivě prorazil až v Liverpoolu.

Příběh: Pierre-Emerick Aubameyang, jeden z nejrychlejších fotbalistů planety, od léta nová posila Borussie Dortmund, záložník s pozoruhodnou minulostí i nanejvýš slibnou budoucností.

Listopadový Sport Góóól i s plakáty Garetha Balea, Aarona Ramseyho, Luis Suáreze, Cesca Fábregase či WillianaFoto sport


Idol pod lupou: Alexis Sánchez, útočník Barcelony, bojovník i technik, v této sezoně záruka bravurních výkonů. Krásným gólem rozhodl El Clásico a další utkání. Trefil se ve čtyřech duelech v řadě, celkem v La Lize skóroval sedmkrát v devíti zápasech.

Profil: Willian, brazilský šikula a dynamický špílmachr, nejdražší a překvapivá letní posila Chelsea.

Zaostřeno: Zabijáci v ústraní. Představujeme sedm borců, kteří zkraje sezony střílí plno gólů a razantně si říkají o pozornost: Alfred Finnbogason, Diego Costa, Aaron Ramsey, Fredy Montero, Giuseppe Rossi, Graziano Pelle, Sidney Sam.

Příběh: Adnan Januzaj, teprve 18letý záložník Manchesteru United, který se už napevno zařadil do základní sestavy Ďáblů.

Listopadový Sport Góóól i s plakáty Garetha Balea, Aarona Ramseyho, Luis Suáreze, Cesca Fábregase či Williana
Listopadový Sport Góóól i s plakáty Garetha Balea, Aarona Ramseyho, Luis Suáreze, Cesca Fábregase či Williana

Akademie: odpovídá a radí Zdeněk Grygera, bývalý český reprezentant a obránce Ajaxu i Juventusu, jenž mimo jiné hodnotí i nynější top fotbalisty.

To bude machr: Koke, vynikající záložník Atlétika Madrid, který se už prosadil i do španělské reprezentace, kde má jednou nahradit Xaviho či Iniestu.

Velmoc mistrovství světa: Belgie, zajímavá historie a díky mimořádně silné generaci i velmi nadějná současnost.

Staří mistři: Bernd Schuster, jeden z nejlepších fotbalistů 80. let, ohromně elegantní playmaker Barcelony i Realu Madrid, německý předchůdce Mesuta Özila, dnes úspěšný trenér.

Plus další rubriky, zajímavosti a hvězdní světoví fotbalisté.

PLAKÁTY: Gareth Bale, Aaron Ramsey, Luis Suárez, Cesc Fábregas, Willian

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud