19. prosince 2013 • 14:10

Messi dělá kapitána Ronaldovi! S boxerem Rooneym jdou na mimozemšťany

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zemi napadli mimozemšťané, bát se ale nemusíte. Franz Beckenbauer totiž skládá jedenáctku těch nejlepších, kteří nás ochrání. Fotbalistů. Povedená reklama svedla dohromady hvězdy jako je Lionel Messi, Cristiano Ronaldo nebo Wayne Rooney.



Jsou to scény jako z filmu Den nezávislosti. Na nebi se objevují obří kosmické lodě, lidé jen vyděšeně zírají, co se děje. Před útokem mimozemšťanů je potřeba se bránit... A kdo jiný by měl vzít na svá bedra přípravu záchranných akcí než Císař?

VIDEO | Podívejte se na reklamu snů

Po filmovém úvodu už je ale jasné, že tady bude něco jinak. Lionel Messi běží po ulici schovaný v mikině a do toho si kope s balonem. Cestu mu ale přehradí černé fáro, ze kterého vykoukne Franz Beckenbauer, který mu podává kapitánskou pásku...

Cristiano Ronaldo hrál volejbal nohama proti dívčímu týmu
Cristiano Ronaldo hrál volejbal nohama proti dívčímu týmu

Německá legenda pak posbírá celou jedenáctku z těch nejlepších fotbalistů na světě. Wayna Rooneyho překvapí telefonátem při boxu, Cristianu Ronaldovi zase přeruší partičku kopacího volejbalu s dívčím týmem.

Reklama firmy Samsung je vážně hvězdná a připomíná spíš trailer k nejnovějšímu hollywoodskému trháku, ostatně, posuďte sami...

A jde se na věc... Fotbalisté pod vedením Messiho vyráží do boje proti mimozemšťanůmFoto Repro YouTube.com Samsung

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud