11. ledna 2014 • 18:56

Sláva, o Fenina je zájem! Odejde ze Slavie do třetiligové Admiry

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia už nepočítá se službami útočníka Martina Fenina, to je známá věc. Teď je ve hře varianta, že by mohl bývalý reprezentant na jaře kopat za farmu Slavie – třetiligovou Admiru. Zájem o hráče potvrdil kouč mužstva Jiří Tesař. „Samozřejmě nás napadlo, že by mohl Martin na jaře kopat u nás, ale finančně je to asi nereálné,“ řekl Tesař.



Admira na podzim udělala s Feninem dobrou zkušenost. Zápasy odmakal s chutí, i když třeba gólově nezářil. Kouč jej za odvedenou práci chválil a určitě by nebyl proti angažování bývalého reprezentanta.

„Se Slavií se bavíme o více hráčích, ale Martin je jednou z možností, která nás zajímá. Důležité je, jaké plány má Martin Fenin, ale takový útočník by se nám hodil,“ nechal se slyšet kouč momentálně čtrnáctého týmu ČFL.

Útočníci klubu z pražských Kobylis se v koncovce na podzim ve třetí lize trochu trápili a určitě by se jim s Feninem po boku dýchalo lépe. Obránci soupeřů by střežili známého hráče a oni by měli více prostoru.

„Martin je jeden z adeptů na místo v útoku Admiry, budeme se o něm určitě se Slavií dál bavit,“ dodal Tesař.

Možná by právě Admira mohla pro Fenina tím správným restartem kariéry, o němž mluví experti. Problémový fotbalista by se v menším klubu třeba uklidnil a znovu nastartoval uvadající kariéru.

Hráče Feninových kvalit by trenér Tesař uvítal, otázkou je, zda by Admira utáhla vše finančně a nebylo by i pro ni angažmá útočníka zbytečným rizikem. Nikdo totiž neví, zda bude fotbalista sekat latinu.

Bývalý supertalent Martin Fenin se na podzim rozehrával na farmě Slavie - v třetiligové Admiře. Klub z ČFL by rád Fenina angažoval.
Bývalý supertalent Martin Fenin se na podzim rozehrával na farmě Slavie - v třetiligové Admiře. Klub z ČFL by rád Fenina angažoval.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud