2. února 2014 • 21:00

Ronaldo, Reus, Touré a další hvězdy v novém Sport Góóólu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pondělí 3. února vychází nového číslo fotbalového časopisu Sport Góóól! I tentokrát na vás čeká pět originálních plakátů a nálož skvělého čtení.



Fenomén: Cristiano Ronaldo, držitel Zlatého míče, jak ho neznáte. Proč se stal nejlepším fotbalistou, kudy vedla jeho nelehká cesta až na samý vrchol fotbalového olympu. K tomu Ronaldovy motivační citáty, infografika celé jeho kariéry nebo pohled čtyř českých trenérů včetně Pavla Vrby, kouče české reprezentace.

To bude machr: Domenico Berardi, 19letý italský útočník US Sassuolo, který dal čtyři góly AC Milán a s 12 zásahy je druhým nejlepším střelcem Serie A. Ještě před třemi lety přitom na profesionální kariéru nepomýšlel – nikdo ho neznal. Rozhodla až náhoda.

Interview: Gerard Piqué, stoper Barcelony, popisuje svůj život v klubu, od koho se nejvíc přiučil, proč prahne po odvetě s Bayernem Mnichov, ale i o to, jak vypadá běžný den a soukromí slavného fotbalisty.

Idol pod lupou: Marco Reus, záložník Borussie Dortmund a jeden z nejlepších hráčů v bundeslize, o něhož se jednou poperou velkokluby (kromě Bayernu, tam Reus, jak v textu vysvětluje, nikdy nepřestoupí) – už nyní se mluví o zájmu Manchesteru United, ale i Barcelony. K tomu přehled, jaká bude budoucnost dalších hvězd BVB.

Velmoc MS: představíme si historii i přítomnost Francie.

Příběh: Yaya Touré, záložník Manchesteru City, který byl potřetí za sebou vyhlášen nejlepším fotbalistou Afriky. Jak se vyhublý hošík z Abidžanu, hlavního města Pobřeží slonoviny, dostal přes Belgii a další kluby v Evropě až k pozici jednoho z dominantních hráčů dneška?

Zaostřeno: Šlágry Ligy mistrů. Od 18. února to začne. Champions League jde do rozhodující fáze a my jsme pro vás připravili výběr nejzajímavějších hitů.

Profil: Diego Costa, snajpr Atlétika Madrid, který dal ve španělské lize už 19 gólů. Soupeři ho upřímně nesnáší, je to rafan se špatnou pověstí. Kde se vzal, co má za sebou a proč jsou za něj anglické kluby v čele s Chelsea ochotné zaplatit přes 40 milionů eur?

Téma: Top 100 nejlepších fotbalistů světa podle čtyř předních a prestižních zahraničních anket. Přichystali jsme pro vás jejich srovnání a občas se nestačili divit.

Profil: Philippe Coutinho, mladý špílmachr Liverpoolu s desítkou na zádech, který si získal srdce všech fanoušků, ale i spoluhráčů Reds.

Staří mistři: Připomeneme si mistrovství Tonyho Adamse, legendy a dlouholetého kapitána Kanonýrů, který má všeříkající přezdívku – Pan Arsenal.

PLAKÁTY: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Yaya Touré (Manchester City), Keisuke Honda (AC Milán), Wojciech Szczesny (Arsenal).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud