5. února 2014 • 18:53

Není Necid, nejsou góly. Slavia prohrála s Constantou 0:1

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie prohráli v druhém přípravném utkání na soustředění v Turecku s Constantou 0:1 a nenavázali tak na nedělní vítězství nad maďarským Haladásem. Červenobílým se dnes nedařilo v koncovce, aktuálně patnáctý tým rumunské ligy rozhodl o těsné výhře gólem v 47. minutě.



V první půli nasadil trenér Miroslav Koubek silnější sestavu, která soupeře přehrávala, ale gól nedala. Po změně stran poslal slávistický kouč na hřiště spíše mladíky a hned po dvou minutách se prosadil hlavou Gavra.

Slavia měla několik šancí na vyrovnání, deset minut před koncem k němu byl blízko Bazal, ale trefil jen tyč. Dvě branky neuznali rozhodčí Pražanům kvůli ofsajdu.

Celý zápas odehrál ve středu obrany Jihoafričan Roger Da Costa, kterého Slavie testuje. Naopak navrátilec útočník Tomáš Necid kvůli drobnému zdravotnímu problému odpočíval.

"Trénovat můžu na sto procent, v ničem mě to nelimituje, ale nechceme nic riskovat," řekl Necid pro slávistické internetové stránky.

Sestava Slavie, I. poločas: Čontofalský – Dostál, Škoda, Costa, Tusjak – Gecov, Hrubý – Koreš, Piták, Juhar – Vošahlík.

II. poločas: Černý – Dostál, Souček, Costa, Tusjak – Hrubý (73. Lička), Zmrhal – Prošek, Bazal, Mensah – Vyhnal.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud