6. března 2014 • 13:55

To tu ještě nebylo: Iniesta bude hrát v chytrých ponožkách!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězda Barcelony a španělské reprezentace se dobrovolně stal hlavním aktérem experimentu, který tady ještě nebyl. Andrés Iniesta bude hrát v nových kopačkách společnosti Nike, které se jmenují Magista. Jejich hlavním znakem je, že jsou kotníkové a připomínají spíš ponožku než klasickou kopačku, jak je po desetiletí známe.



„Střih této kopačky je tak jedinečný, že při hře ani nevím, že ji mám na noze,“ uvedl Andrés Iniesta na dnešní velkolepé prezentaci revolučních bot v Barceloně. „Mohu se díky ní pohybovat naprosto instinktivně a s větší sebejistotou.“

Model Magista se dokonale přizpůsobí chodidlu
Model Magista se dokonale přizpůsobí chodidlu

Model Magista je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a vyšší trakci. Proto je ideální pro kreativního hráče, pro tvůrce hry, kteří díky technologii Flyknit budou mít lepší cit pro míč a dokonalou kontrolu při jeho vedení.

Řada Magista se zrodila po čtyřech letech výzkumu a vývoje v laboratořích na základě konzultací s nejlepšími fotbalisty světa. Kromě Iniesty budou v ultramoderních kopačkách hrát například Mario Götze z Bayernu Mnichov či Thiago Silva z PSG.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud