20. března 2014 • 22:13

VIDEO: Ztratil jsem řadu sparťanských fanoušků, uvědomuje si Řepka

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Řepka představil už svoji druhou knihu, která zachycuje závěr jeho profesionální fotbalové kariéry. "Je taková upřímná a pravdivá. Paradoxně na základě této výpovědi jsem ztratil řadu sparťanských fanoušků," připomněl někdejší kapitán týmu z Letné na autogramiádě titulu Neuhýbám!



"Nebojím se mluvit pravdu. Lidi mě kvůli tomu milovali. Jestli mě za to samé někdo odsoudí, je to jeho problém," poznamenává Řepka. A lituje pouze jediného. "Že jsem se do toho neopřel víc," řekl.

Promluvil také o dva roky starých událostech, kdy v dresu Českých Budějovic schválně zařídil penaltu ve prospěch Liberce a pomohl mu tak k titulu na úkor Sparty.

"Ten zápas o ničem nerozhodoval. Byla to moje osobní msta panu Křetínskému," připomněl své spory s majitelem Sparty.  Jak se na své chování dívá dnes? "Je pravda, že jsem to nedomyslel. Ale myslím, že ten zápas nehrál žádnou roli a o titulu bylo dávno rozhodnuto."

Řepka představil novou knihu: Měl jsem se do toho opřít víc
Řepka představil novou knihu: Měl jsem se do toho opřít víc

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud