1. srpna 2007 • 00:00

Fořt odchází na hostování do FC Brusel

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dalším českým hráčem, který bude působit v nadcházející sezoně v Bruselu, je exslávista Pavel Fořt. Útočník však nepřichází do slavnějšího Anderlechtu, ale do konkurenčního celku FC Brusel.



Dalším českým hráčem, který bude působit v nadcházející sezoně v Bruselu, je exslávista Pavel Fořt. Útočník však nepřichází z Toulouse na roční hostování do slavnějšího Anderlechtu, ale do konkurenčního celku FC Brusel a stane se tak spoluhráčem českého fotbalisty Richarda Culka. O Fořtově hostování informoval Tomáš Klečka z agentury Nehoda Sport, která hráče zastupuje. FC Brusel v minulém ročníku nejvyšší soutěže obsadil 13. místo, letos plánuje klidnější sezonu a k ní by měl svými góly přispět i český útočník. Tomu by belgická zkušenost měla pomoci k větší rozehranosti, po roce by se měl vrátit do Toulouse. Třiadvacetiletý Fořt odešel ze Slavie do Francie letos v zimní přestávce, od té doby odehrál v novém působišti devět ligových zápasů. Stane se pátým českým hráčem působícím v belgickém hlavním městě. V konkurenčním Anderlechtu totiž hrají Daniel Zítka a Martin Kolář, koncem týdne by se měl jejich spoluhráčem stát i Jan Polák, který tam má přestoupit z Norimberku.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud