8. září 2014 • 15:59

Messi vládne. TOP 20 nejlepších fotbalistů na světě podle FIFA 15

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vydání dlouho očekávané hry se blíží a nedočkaví fanoušci už bedlivě začínají zkoumat, kteří hráči budou ve fotbalovém simulátoru nejlepší. Odpověď je možná pro někoho překvapivá: Lionel Messi z Barcelony v celkovém atributu porazil Cristiana Ronalda, Arjena Robbena i Zlatana Ibrahimovice.



Messi ovládl první místo ve FIFA 15 s ratingem 93, hned za ním se umístil Cristiano Ronaldo (Real Madrid) s 92. Až za nimi najdeme Ibrahimovice (PSG), Edena Hazarda (Chelsea) nebo třeba Francka Ribéryho (Bayern Mnichov).

V top desítce nejlepších hráčů jsou čtyři z Bayernu, tři z Barcelony a po jednom fotbalistovi z Realu, Chelsea a Paris Saint-Germain.

Z českých fotbalistů se v TOP 50 umístil pouze brankář Chelsea Petr Čech, jehož rating činí 85. Jeho konkurent Thibaut Courtois je o chlup lepší (86), umístil se na 31. místě. FIFA 15 vychází 26. září.

ŽEBŘÍČEK: TOP 20 nejlepších hráčů

20. Vincent Kompany (Manchester City)
20. Vincent Kompany (Manchester City)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud