14. srpna 2007 • 00:00

O Suchého má zájem Real a Chelsea

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zájem o stříbrné medailisty z MS fotbalových dvacítek v Kanadě neutichá. O stopera či defenzivního záložníka pražské Slavie Marka Suchého usiluje hned několik předních evropských týmů.



Zájem o stříbrné medailisty ze světového šampionátu fotbalových dvacítek v Kanadě neutichá. O stopera či defenzivního záložníka pražské Slavie Marka Suchého podle informací magazínu Totalsport usiluje hned několik předních evropských týmů v čele s Realem Madrid a londýnskou Chelsea. Zástupci obou velkoklubů prý budou devatenáctiletého mladíka sledovat při středečním utkání předkola Ligy mistrů na hřišti Ajaxu Amsterodam, v hledišti má být i jeden z trenérů PSV Eindhoven. Podle Totalsportu do Nizozemska odletí také hráčův manažer Pavel Vandas, který měl v minulém týdnu projednávat možný hráčův přestup. Jednal prý se zájemci z řad předních německých týmů. Podle magazínu má ve středu v Amsterodamu dojít k prvním kontaktům mezi Slavií a uvedenými kluby. Suchý po návratu z Kanady prodloužil smlouvu ve Slavii, ačkoli před odletem na šampionátem zuřila mezi jeho manažerem a vedením pražského klubu "válka" a hrozilo, že mladý hráč bude muset Slavii opustit. Pokud by Suchý odešel do zahraničí, stal by se dalším hráčem z výběru trenéra Miroslava Soukupa, jemuž úspěch v Kanadě otevřel cestu do velkého fotbalu. Před pár dny podepsal brankář Radek Petr smlouvu s italskou Parmou, v pondělí se dohodl sparťan Jan Šimůnek s německým Wolfsburgem. Nakročeno do ciziny má i Martin Fenin, o něhož usilují Brémy, Lazio Řím nebo Espaňol Barcelona.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud