24. srpna 2007 • 00:00

Ordoš bude hrát za Bohemians

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav a Bohemians 1905 se dohodly na přestupu čtyřiadvacetiletého útočníka Michala Ordoše. Vršovický klub v lize ještě nedal gól a snaží se tak posílit ofenzivu.



Čtyřiadvacetiletý fotbalový útočník Michal Ordoš přestupuje z Mladé Boleslavi do Bohemians 1905, kde ještě dnes podepíše tříletý kontrakt. Na transferu se dnes domluvily oba kluby. Řekl to hráčův agent Dalibor Lacina, dohodu potvrdila na svém webu také Mladá Boleslav. Ordoš v novém působišti začne trénovat a podle Laciny bude připraven zasáhnout do víkendového zápasu v Plzni. Ordoš přišel do středočeského klubu před téměř dvěma lety, ale za celou dobu se nedokázal trvale prosadit do základní sestavy a projevil zájem odejít. Zájem o něj mělo několik klubů, nakonec se podle Středočechů rozhodoval mezi Českými Budějovicemi a "Klokany", kteří nutně potřebují posílit ofenzivu. V úvodu ligy nováček totiž ještě nedokázal vstřelit gól. Útočník začínal s fotbalem v Mikulově a Zemanu Brno, v juniorském věku přestoupil do Uherského Hradiště a svůj první ligový start v dresu Slovácka si odbyl na podzim 2004. Na kontě má celkem 47 prvoligových startů, v nichž vstřelil sedm gólů. V této sezoně neodehrál ještě ani minutu.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud