4. června 2015 • 12:00

Duet s Jandou, Hudlerovka z Valašska. To nejlepší z Horváthovy desítky

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
  • Pavel Horváth a jeho dojemné loučení s fotbalovou kariérou před vyprodanou Doosan ArénouPavel Horváth a jeho dojemné loučení s fotbalovou kariérou před vyprodanou Doosan ArénouFOTO: Koláž iSport.cz, Michal Beránek

    Večer plný emocí, který z hlediska loučení fenomenálního fotbalisty neměl chybu. Pavel Horváth řekl sbohem profesionální hráčské kariéře, ve stoje mu aplaudovala vyprodaná Doosan Aréna. Kdo v Plzni v úterý večer byl, na vlastní kůži prožil neopakovatelné chvíle. To nejlepší z benefice geniálního fotbalisty nabízíme v jednotlivých videích na iSport.cz.

  • Horváthovo dojemné loučení

    Nezapomenutelné loučení. Horváth dal gól z půlky a předal štafetu synovi
    Video se připravuje ...

    Pavel Horváth končí svou fotbalovou pohádku. Ve čtyřiceti letech, na absolutním vrcholu. V Plzni mu tleskala vyprodaná Doosan Aréna, diváci na svých místech zůstávali ještě dlouho po skončení exhibice. Málokterý fotbalista je tak populární "desítka".

  • Střílel i malý Patrik

    Střílí i Horváthův malý syn! Trefil se po tátově přihrávce
    Video se připravuje ...

    Horváth si pochvaloval, že na jeho rozlučce nechyběla jeho celá rodina. Sedmiletý syn Patrik si zahrál i benefiční utkání. Ukázal, že má fotbalové vlohy po tátovi. Vstřelil dvě branky, tu druhou po spolupráci se svým tatínkem.

  • Legenda trefila gól z půlky

    Horváth stále umí. Na rozlučce trefil gól z půlky
    Video se připravuje ...

    Pavel Horváth proslul geniální levačkou. Že s ní stále umí, předvedl i na svém rozlučkovém klání. Trefil se po rozehrávce přímo z půlky hřiště.

  • Slavící a bavící Kohák

    Showman Kohák. V Plzni divoce slavil úchvatný gól patičkou
    Video se připravuje ...

    Jakuba Koháka bylo v Plzni hodně vidět. Nejen kvůli vysoké postavě, ale i kvůli šprýmařským kouskům. Vstřelil pěkný gól patičkou, pak svlékl dres a běžel po hřišti, jako kdyby rozhodl finále mistrovství světa. Všichni okolo se náramně bavili...

  • Ivan Trojan sice mocně fandí pražské Bohemce, Pavla Horvátha ale uznává. Proto nemohl na exhibičním klání v Plzni chybět. Při penaltovém rozstřelu o poločase vstřelil nádherný gól a pak slavil tak, že před plzeňským kotlem imitoval klokana.

  • Horváth zpíval Jasnou zprávu

    Horváthova Jasná zpráva. Na rozlučce si zazpíval s Petrem Jandou
    Video se připravuje ...

    Pavel Horváth si na své rozlučce i zazpíval. Když Petr Janda spustil první tóny známé Jasné zprávy, nejprve se chvíli ostýchal. Pak si ale stoupl k mikrofonu a s frontmanem kapely Olympic si s chutí před bouřícím stadionem zazpíval.

  • Hudler daroval slivovici

    Hudlerovka! Útočník Calgary věnoval Horváthovi speciální dárek
    Video se připravuje ...

    "Jééé, vás tady je," pronesl útočník Calgary, když po zápase vstoupil do tiskové místnosti, kde probíhal poslední rozhovor s Pavlem Horváthem v roli hráče. Hudler přinesl velkou krabici, ve které byl dárek pro plzeňského hrdinu. Horváth od skvělého hokejisty dostal domácí pálenku Hudlerovka, speciální edici určenou pro den Horváthovy rozlučky. "Tak asi jen pivo pít nebudeme," komentovala to s úsměvem loučící se legenda. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud