17. června 2015 • 16:00

Adidas představuje kopačky pro novou éru fotbalu

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbaloví odborníci, špičkoví trenéři i legendy, jako je Pavel Nedvěd, potvrzují, že fotbal se posunul do nové éry. Změnil se styl hry a s ním i recept k úspěchu. Pro každý tým jsou nyní klíčoví především dva typy hráčů. Na hřišti musí být zodpovědní tvůrci hry, kteří udávají tempo a kontrolují veškeré dění, a dravci, kteří svými nepředvídatelnými úniky vnesou chaos do soupeřovy obrany. Aby se tito hráči mohli předvést v co nejlepším světle, přináší adidas zcela nové modely kopaček ACE a X.



Dominovat na hřišti a za každé situace ovládnout míč, takový je úkol pro ACE15. Jsou vybaveny inovativním 3D povrchem s neklouzavou vrstvou a nový design umožňuje kontrolovat míč větším počtem kolíků, než bylo dosud možné. Speciální úprava svršku kopačky zajišťuje vynikající cit pro míč za jakéhokoli počasí. Promyšleny do posledního detailu, ACE15 spolehlivě podpoří opory týmu v obraně i útoku.

Foto Adidas

Nové X15 zase usnadňují způsobit zmatek v obraně soupeře a předvést fanouškům dech beroucí akce. Podle zástupce nebezpečných rychlonohých hráčů, Ladislava Krejčího, je nejdůležitější nízká hmotnost a vysoká stabilita kopaček. Novinka značky adidas se pyšní lehkou konstrukcí a skvělým záběrem i na měkkém povrchu. Extrémně namáhaným chodidlům X15 navíc nabízí pohodlí a podporu. Jako dokonalé výzbroji, ani tomuto modelu nechybí speciální svršek pro snadnější zpracování míče.

Foto Adidas

Kopačky adidas ACE a X ohromují nejen technickým provedením a vybavením, ale také stylovým designem. Špičkoví profesionální hráči už je mají. Kdy vstoupíte do nové éry fotbalu vy? Kopačky adidas ACE15 a X15 jsou dostupné od 1. 7. na www.adidas.cz/fotbal.

Foto Adidas

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud