30. června 2015 • 18:21

Brazilec Hulk má sílu jako býk! Dělovkou roztrhl síť a prokopl míč

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Hulk není žádné tintítko. Díky své vypracované postavě má v nohou obrovskou sílu. Jeho rány z dálky jsou mezi brankáři proslulé a většinou končí góly. Nyní si ale Hulk ze svých pověstných střel tak trochu vystřelil. Natočil dvě vtipná videa, ve kterých dominuje jeho síla.



V prvním videu se osmadvacetiletý Brazilec opře do míče takovou silou, že míčem trefí brankáře a ještě s ním protrhne síť. Ve druhém zase se spoluhráči trénuje střelbu, a zatímco všichni míří své pokusy mezi tři tyče, Hulkův dynamit v noze zařídí, že balon exploduje.

VIDEO: Hulk protrhne svojí střelou síť

VIDEO: Míč po střele Hulka bouchne


Samozřejmě se nejedná o reálné situace. To si jen Hulk snaží sám ze sebe udělat srandu. V minulosti ale už několikrát ukázal, že z větší vzdálenosti jsou jeho dělovky těžko chytatelné.

Od svého přestupu v roce 2012 z Porta do ruského Zenitu Petrohrad nastřílel ve 106 zápasech 52 branek. Podívejte se, na sestřih těch nejlepších během jeho působení v Petrohradu.

VIDEO: Hulkovy nejhezčí branky v dresu Zenitu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud