10. července 2015 • 21:10

Jako v klubu! Jarošík, Střihavka či Juhar září v týmu hráčů bez angažmá

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvoufázové tréninky v pořádném tempu. Hecování, tvrdé souboje a k tomu pokyny trenéra Vernera Ličky. Na první pohled není vůbec poznat, že ani jeden z hráčů, kteří na travnatém hřišti bojují, nemá jistou práci. Vítejte v úspěšném projektu České asociace fotbalových hráčů, kde trénují hráči bez angažmá. Věří, že díky dobrým výkonům si ho ale brzy najdou.



Český výběr hráčů, kteří v tuto chvíli hledají svůj nový tým, zatím působí úspěšně v turnaji FIFpro. Tým kapitána Davida Střihavky porazil Rumunsko i Portugalsko a v sobotu ho čeká čtvrtfinále proti Švýcarsku.

„Moje dojmy jsou jenom pozitivní. Ze začátku jsem z toho měl trochu strach, nevěděl jsem, co od toho čekat. Ale teď jsem z toho nadšený,“ říká Střihavka, který je zatím nejvýraznější osobností týmu.

Jarošík, Střihavka či Juhar září v týmu hráčů bez angažmá
Video se připravuje ...

Všichni fotbalisté včetně nově příchozích Jiřího Jarošíka a Martina Juhara si pochvalují výbornou atmosféru i profesionální tréninky pod vedením Vernera Ličky. „Je to mnohem lepší než individuální tréninky. To se vůbec nedá srovnávat,“ tvrdí zkušený trenér.

Cílem celého kempu je najít fotbalistům nové angažmá. Mnozí z hráčů už s týmy jednají, jiní ještě na nabídku čekají. Všichni každopádně doufají, že ve Švýcarsku udělají další krok k tomu, aby nový tým našli. Postup mezi nejlepší čtyři by byl pro český výběr velký úspěch.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud