24. července 2015 • 13:57

Real na turné porazil Manchester City 4:1. Z Austrálie míří do Číny!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid porazili v přípravném utkání na turnaji International Champions anglický Manchester City 4:1. Branky Realu obstarali Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Pepe a Denis Čeryšev. Za City snižoval v prvním poločase z pokutového kopu Yaya Touré.



Lépe do utkání, které sledovalo 99,382 diváků, vstoupilo madridské mužstvo. V 21. minutě otevřel skóre francouzský útočník Karim Benzema, který zužitkoval přesný centr Garetha Balea a volejem nedal Joeovi Hartovi v brance City šanci.

O čtyři minuty později se hráči Realu radovali podruhé. Toni Kroos našel milimetrovým pasem Cristiana Ronalda v pokutovém území. Portugalský střelec se uvolnil, a i když se mu nepovedlo ideálně zakončit, tak překonal brankáře Harta. To už hráli Citizens bez zraněné posily Fabiana Delpha.

VIDEO: Sestřih utkání Realu a Manchesteru City

Stav utkání se opět změnil ve 44. minutě. Na roh Iska si naběhl obránce Pepe a gólman City Hart byl opět bezmocný. Slabá náplast pro Manchester přišla o pár minut později. Sudí viděl hrát Sergia Ramose v souboji se Raheemem Sterlingem rukou, a nařídil pokutový kop. Z něho se Yaya Touré nemýlil.

Čtvrou branku vstřelil „Bílý balet“ v 73. minutě. Isco si narazil míč s Lucasem Silvou, odcentroval do pokutového území a mladík Denis Čeryšev už neměl problém doklepnout míč do sítě.

Oba kluby se tak s Austrálií loučí se shodnou bilancí jedné výhry a jedné porážky. Madridský celek nyní čeká cesta do Číny, kde se utká s italským Interem Milán. Manchester míří do Vietnamu, kde sehraje utkání proti tamnímu reprezentačnímu výběru.

International Champions Cup:

Manchester City - Real Madrid 1:4 (1:3)

Branky: 21. Benzema, 25. Ronaldo, 44. Pepe, 45+4. Touré, 73. Čeryšev

Sestavy:

Manchester City: Hart - Sagna, Denayer, Humphreys, Kolarov (Clichy, 65.) - Touré (Zuculini, 65.), Fernando - Delph (Navas, 21., Roberts, 81.), Silva (Kelechi, 65.), Sterling (Džeko, 65.) - Nasri (Lopes, 65.)

Real Madrid: Navas -  Marcelo (Arbeloa, 67.), Ramos (Nacho, 65.), Pepe (Varane, 46.), Carvajal (Danilo, 46.) -  Kroos (Vazquez, 65.), Modrič (Casemiro, 46.) - Ronaldo (Lucas Silva, 65.), Isco (Llorente, 77.), Bale (Čeryšev, 65.) - Benzema (Jesé, 46.)

Karim Benzema poslal Real do vedení.
Karim Benzema poslal Real do vedení.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud