Tomáš Podvín
4. září 2015 • 19:57

Řepku vítali na Letné: Klaněl se publiku, blýskl se patičkou!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vždy byl sparťanem srdcem, jenže loučení s milovaným klubem probíhalo před několika lety rozpačitě. Bývalého obránce Sparty Tomáše Řepku ale fanoušci milovat nepřestali. Na exhibici k ukončení kariéry brankáře Jaromíra Blažka to pocítil na vlastní kůži. Letenští příznivci ho přivítali bouřlivým potleskem a aplausem.



Na oslavu bohaté Blažkovy kariéry se v pátek večer konal na Letné zápas mezi Bláža All Star a Spartou. Na začátku nastupovali všichni členové obou týmů po jednom. A kdo si užil kromě hlavního hrdiny největší aplaus? Jednoznačně Tomáš Řepka .

Bývalý kapitán Sparty přitom přiznával, že kvůli rozpačitému konci svého angažmá ve Spartě, měl z přivítání od fanoušků trochu obavy. „Čekal jsem to horší. Takže super, dobrý,“ hlásil ještě zpocený, protože zrovna opustil hřiště.

Blažek se loučil s kariérou. Na Letné tleskalo šest tisíc lidí
Video se připravuje ...

Sparťané aplaudovali Řepkovi. Tleskali krásné patičce!
Video se připravuje ...

„Zpocenej jsem, ale ne že by se hrálo naplno. Přibral jsem totiž na váze,“ usmíval se Řepka. Fotbalového rebela fanoušci podpořili nejen před utkáním, ale i v jeho průběhu. „Tomáš Řepka!“ znělo několikrát Letnou, na kterou přišlo kolem 6 tisíc fanoušků.

Právě návštěva ale Řepku lehce zklamala. „Jsem z toho trochu překvapený a zklamaný,“ přiznal. Rozzářil se až, když přišla řeč na jeho vzpomínky na dlouholetého spoluhráče Jaromíra Blažka.
„Známe se od jedenadvaceti let. Mám na něj jen ty nejlepší vzpomínky. Zažili jsme toho spolu hodně,“ vyprávěl Řepka. Stejně jako fanoušky ho zaujal jeden z Blažkových zákroků, kterým v prvním poločase zhatil šanci Jana Kollera . „To je jeho klasika, takhle ho známe,“ zakončil Řepka.

Rozlučkový zápas bývalého fotbalového brankáře Jaromíra Blažka (hráno na 2x35 minut):

Sparta Praha - Bláža All Star 2:3 (2:0)

Branky: 10. Kincl, 26. Lokvenc - 44. Jankulovski, 53. Mintál, 60. Gunda. Rozhodčí: Draštík - Jiřík, Hojsík.

Tým Sparty: Jaromír Blažek, Tomáš Poštulka, Zdeněk Pospěch, Jiří Novotný, Tomáš Řepka, Milan Fukal, Petr Gabriel, Vlado Labant, Karel Poborský, Libor Sionko, Jiří Kladrubský, Tomáš Hübschman, Rastislav Michalík, Miroslav Matušovič, Vratislav Lokvenc, Marek Kincl, Josef Obajdin, Jozef Kožlej. Trenér: Jozef Chovanec.

Bláža All Star: Jaromír Blažek, Daniel Zítka, Peter Gunda, Zdeněk Grygera, René Bolf, Adam Petrouš, Tomáš Ujfaluši, Marek Nikl, Marek Jankulovski, Pavel Mareš, Stanislav Vlček, Vladimír Šmicer, Štěpán Vachoušek, David Jarolím, Roman Týce, Patrik Berger, Ivo Ulich, Jan Koller, Milan Baroš, Marek Mintál, Pavel Kuka. Trenér: Michal Bílek.

Aplaus pro Blažka: Sparťanští ultras se loučili s dýmovnicemi
Video se připravuje ...

Rozlučka na Letné: Nejbolestivější zákrok Jardy Blažka
Video se připravuje ...

Skvělý reflex! Takhle Blažek vychytal Marka Kincla
Video se připravuje ...

Blažek při své rozlučce na Letné vychytal Jardu Kužela
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka v akci! Bývalý stoper Sparty se vrátil na Letnou při exhibici Jaromíra Blažka
Tomáš Řepka v akci! Bývalý stoper Sparty se vrátil na Letnou při exhibici Jaromíra Blažka

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud