15. září 2015 • 21:46

Limberský nejel opilý v autě sám. Vezl i spoluhráče z Plzně Vaňka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Své luxusní bentley řídil opilý, naboural do sloupu, snažil se utéct policejní hlídce. David Limberský tuhle noční jízdu Prahou ke všemu neabsolvoval sám. Společnost mu podle informací webu expres.cz dělal jeho spoluhráč z Plzně Ondřej Vaněk, s nimi měly v autě sedět ještě dvě ženy.



„David nejel v autě sám. Večer trávil s dalším reprezentantem Ondřejem Vaňkem,“ cituje svůj zdroj server expres.cz. Spolu s dvěma oporami Viktorie Plzeň a hráči české reprezentace večer měly trávit i dvě ženy. „ Limberský , Vaňek a další dvě osoby byli v Brasileiru na Staroměstském náměstí a posléze se přesunuli do baru Bed Lounge,“ upřesnil server.

Další sled událostí je dobře známý. Limberský své bentley v centru Prahy v noci ze středu na čtvrtek naboural, k jeho smůle před zraky policejní hlídky. Jednatřicetiletý obránce se pokoušel utéct, po zadržení mu při dechové zkoušce naměřili 1,5 promile v krvi.

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Zatímco Limberský dostal od klubu pokutu blížící se milionu korun a přišel o kapitánskou pásku, účast Vaňka na večírku v Praze klub nepotvrdil. Přesto i on měl schytat od vedení Viktorie finanční postih.

"Z pohledu klubu se jedná o naprosto nepřijatelné porušení profesionální smlouvy, pro které jednoduše není polehčující okolnost," odsoudil chování reprezentačního obrácne generální manažer klubu Adolf Šádek.

Limberský si zavařil ještě při následujícím utkání v Příbrami. Sice vstřelil dvě branky a stal se nejlepším hráčem zápasu, nicméně při oslavě úvodní branky zcela nevhodně napodoboval řízení auta.

Spousty fanoušků i lidí kolem fotbalu jeho chování odsoudily, plzeňští fotbalisté i trenéři se za něj postavili. "Byl rád, že hraje, dostal se do šance a po gólu se dostal do euforie. Byla to směs toho všeho, i když se to v tu chvíli nehodilo,“ uvedl příbramský záložník a bývalý spoluhráč Limberského Jan Rezek .

Příbram - Plzeň: Gól Davida Limberského na 0:4
Video se připravuje ...

Limberský naznačoval, že řídí automobil.
Limberský naznačoval, že řídí automobil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud