3. prosince 2015 • 14:36

Limberského už obvinila policie. Při nehodě měl přes jedno promile

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepůjde jen o přestupek. Plzeňský fotbalista David Limberský byl podle serveru iDnes.cz obviněn za řízení v opilosti. Posudek ukázal, že dvaatřicetiletý reprezentační obránce měl při zářijové autonehodě v krvi přes jedno promile alkoholu, takže se dopustil trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to mu hrozí až tříleté vězení a zákaz řízení.



Limberský v noci na 10. září naboural v Praze na Smíchově přímo před zraky policejní hlídky. Plzeňský odchovanec v bentley na křižovatce narazil do zídky od plotu a sloupu a snažil se z místa nehody utéct. Když ho policisté po několika metrech dostihli, začal jim vyhrožovat. Incident se obešel bez zranění, škoda na automobilu přesáhla půl milionu korun.

„Předpokládáme, že celou věc ukončíme do dvou měsíců, vyšetřování už je skoro skončené,“ uvedla náměstkyně obvodního státního zástupce pro Prahu 2 Táńa Dočkalová.

Vedení Viktorie zbavilo Limberského funkce kapitána týmu a udělilo mu vysokou pokutu. Krajní bek hned v následujícím utkání s Příbramí kontroverzně oslavil svůj gól točením imaginárním volantem. Trenér národního týmu Pavel Vrba pak Limberského nenominoval na říjnové kvalifikační zápasy s Tureckem a Nizozemskem.

Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský
Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud