21. prosince 2015 • 13:08

Freestyle fotbalisté, nová Navara a nejnovější výzva od Nissanu

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je možné přesně přijímat přihrávky na pohybujícím se povrchu? Nissan opět dokázal, že praxe je mnohem zajímavější a zábavnější než teorie. Vedle dvou robustních pick-upů Nissan Navara se na úspěchu tohoto experimentu podíleli freestyle fotbalisté Tamás Sűrű FX, vítěz mistrovství světa, a Mátyás Kvárta, bronzový medailista z mistrovství Evropy. 



Nissan se jako oficiální sponzor UEFA Champions League snaží neustále přicházet s novými a novými výzvami. Nejdřív to byla soutěž mezi sportovním autem a  míčem, potom se soutěžilo v kopech na branku a úkolem bylo dokopnout míč virtuálně do Berlína.

Základním požadavkem této nejnovější výzvy je udržet míč bezpečně nad zemí. Je možné přesně přijímat přihrávky na pohybujícím se povrchu? Zjistěte to v nejnovějším filmu od Nissanu! Podle videa natáčeného v Győru s maďarskými freestyle fotbalisty to není nemožné. Sice k tomu potřebovali nemálo cviku, ale nakonec se jim to povedlo. Je to nejnovější úspěch v sérii výzev od Nissanu.

25letý Tamás Sűrű FX, který hraje freestyle fotbal 10 let, a jeho tréninkový partner Mátyás Kvárta při tvorbě videa nemálo riskovali. Na konci natáčení připomněli režisérům, aby upozornili diváky, že by nikdo neměl něco takového zkoušet bez pořádného tréninku a v nekontrolovaném prostředí.

Tichými hvězdami videa se staly dva vozy Nissan NP300 Navara. Zbrusu nová verze nejpopulárnějšího pick-upu na světě poskytla freestyle fotbalistům ideální podmínky. Nový Nissan NP300 Navara přináší pohodlí a zpracování, které se inspiruje segmentem crossoverů, a zároveň zachovává proslulé vlastnosti modelové řady Navara, kterými jsou odolnost, nosnost a vynikající schopnosti v terénu. Nový pětibodový systém zavěšení zadní nápravy navíc Navaře poskytuje výrazně lepší jízdní komfort a dokonalejší ovladatelnost.

Vychutnejte si video s novou Navarou a úžasnými kousky freestyle fotbalistů. 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud