12. ledna 2016 • 17:31

Jako Příbram! Japonci pobavili skvělým tanečním signálem

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To tu ještě nebylo. S velmi nápaditým způsobem signálu přišel školní tým z Japonska. Netradiční manévr při přímém kopu náramně zaskočil soupeře a jeho provedení může konkurovat i kouskům z Příbrami, kteří jsou svými signály v české Synot lize pověstní.



Nápaditost fotbalistů při standardních situacích nezná mezí. Mladí Japonci však přišli s úplnou novinku. Do přímého kopu se zapojil skoro celý tým. Tři hráči stojící před míčem se chytli kolem ramen a společně odtančili k soupeřem postavené zdi.

V tom se rozběhnul hráč, který se ujmul přímého kopu. Kráčející zeď v objetí se sklonila, překvapený brankář střelu viděl na poslední chvíli a nestihl zareagovat. Nešťastníkovi v bráně nezbylo nic jiného, než vylovit míč ze sítě.

VIDEO: Podívejte se na skvělý signál mladých Japonců

Japonští mladíci pobavili stadion a následně celý internetový svět. Novým signálem by se mohla nechat inspirovat i Příbram, která je v české Synot lize pověstná svým netradičním zahráváním standardních situacích. Středočeši už vyzkoušeli střet dvou vláčků, kuriózní roh, při němž se u praporku mačkalo devět hráčů a známé příbramské kolečko. 

Srážka dvou vláčků, lob a GÓL! Příbrami konečně vyšel geniální signál
Video se připravuje ...

Příbram - Mladá Boleslav: Kuriózní roh. Tlačilo se u něj 9 hráčů!
Video se připravuje ...

Plzeň - Příbram: Vypečený signál a gól Tomáše Zápotočného na 1:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud