Jan Podroužek
2. února 2016 • 19:43

Příbram už dýchá Ligou mistrů! Přijede CSKA, kat Manchesteru United

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

České oči se v evropských pohárech nemusí upíchnout pouze na áčko Sparty. Blíží se totiž i zápas mládežnické Ligy mistrů, v níž reprezentují zemi příbramští dorostenci. Sedmého února dorazí do středočeského města CSKA Moskva, soupeř pro první vyřazovací kolo.



Rusové berou zápas velmi vážně. To značí už jejich brzký příjezd, protože dorazí do Příbrami tři dny před výkopem, který je plánovaný na desátého února. Za druhé hraje se jen na jeden zápas…

„Na utkání se připravujeme skoro celou zimní přípravu. Soupeř z Moskvy bude podle našich poznatků na podobné úrovni jako Viitorul,“ připomněl trenér U19 Petr Janota rumunského protivníka, kterého Příbram na podzim dvoukolově přemohla. „Může být výhoda, že se hraje pouze na jedno utkání a navíc u Litavky. Pokusíme se opět překvapit a poprat se o postup.“

CSKA se do jarní fáze dostala například přes slavný Manchester United. Mladí Angličané nedali Rusům ani jeden gól. Zadní řady českého zástupce pomůže rozšířit i Matěj Chaluš, člen příbramského áčka, který je momentálně s prvním týmem na soustředění v tureckém Beleku.

„My si jdeme zápas užít a pokusit se o postup. Ani s Viitorulem jsme favoriti nebyli a dokázali jsme se procpat do další fáze. Na zápas se moc těším,“ řekl talentovaný stoper.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud