4. června 2017 • 04:55

Jankulovski potěšil v Brně Nohavicu: Tak Baník opravdu porazil Barcelonu!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Počasí bylo spíš na vychlazené pivo u bazénu, fotbalové legendy se ale v Brně sešly za úplně jiným účelem. Turnaj v malém fotbale nazvaný Souboj legend, který pořádali na místě bývalého zimního stadionu Petr Švancara a Luděk Zelenka, nalákal na hřiště hráče jako Tomáše Galáska, Jiřího Jarošíka, Tomáše Ujfalušiho nebo Marka Jankulovského. Ten si v dresu Baníku Ostrava užil i výhru nad bývalými hráči Barcelony.



Čerstvý čtyřicátník Jankulovski si brněnský turnaj pochvaloval. "Je tu skvělé publikum, výborné týmy. I když cesta z Ostravy nebyla ideální, tak si to užíváme," řekl pro iSport TV. 

Baník začal sobotní turnaj výborně, porazil totiž težkého zahraničního soupeře - legendy Barcelony. "My jsme si přijeli hlavně zahrát, ale když si vzpomenu, co zpíval Jarek Nohavica , jak vidí, že jednou Baník poráží Barcelonu, tak jsme mu to splnili aspoň nanečisto," usmíval se bývalý obránce AC Milán a připomněl tak Nohavicovu písničku Mám jizvu na rtu, kde se o takovém výsledku zpívá.

Přitom zrovna tento úspěch se nerodil lehce. "Přijeli jsme pět minut před utkáním, ale musím pochválit kluky, prohrávali jsme 0:2 a nakonec jsme ještě vyhráli," dodal.

Baník porazil Barcelonu! A Jankulovski pozdravoval Nohavicu
Video se připravuje ...

Hráč, který v roce 2007 vyhrál Ligu mistrů v dresu AC Milán, ale připomněl, že na Souboji legend přijel hlavně kvůli setkání s bývalými spoluhráči. "Nejde o tu výhru, ale o to zahrát si, pobavit se klukama, které jsem dlouho neviděl. Určitě nechcete prohrát všechny čtyři utkání, ale nedá se říct, že bychom se nějak hecovali," řekl Jankulovski.

Hvězdou brněnského turnaje se nakonec stal jeho bývalý spoluhráč z reprezentace Tomáš Ujfaluši . Stoper, který za Olomouc jediným gólem v semifinále vyřadil Barcelonu a se svým týmem po finálové výhře nad Spartou celý turnaj ovládl.

Společná fotografie finalistů - týmů Olomouce a Sparty
Společná fotografie finalistů - týmů Olomouce a Sparty

Podívejte se na další rozhovory ze Souboje legend>>>

Ujfaluši s Kukou ze Souboje legend: Zahrajeme si a probereme to u piva
Video se připravuje ...

Bývalý hráč Barcelony Jofre Mateu: Je to tu zábavné, rádi bychom přijeli znovu
Video se připravuje ...

Uskuteční se druhý ročník Souboje legend? Chci sem dostat Maradonu, sní organizátor Petr Švancara
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud