13. června 2017 • 10:26

Tlouštík Ronaldo šokoval i bavil. Při první benefici za Real vydržel 33 minut

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo a spol. už mají po klubové sezoně. Po triumfu v Lize mistrů se věnují reprezentačním povinnostem či dovolené. I tak ale fanoušci na stadionu Santiago Bernabeu tleskali Ronaldovým kouzlům. Jak to? Portugalskou superhvězdu zastoupil tentokrát slavný brazilský kanonýr, který v Realu Madrid hrál v letech 2002 -2007. Kromě toho, že to s míčem stále ještě nezapomněl, předvedl divákům na utkání legend svou mohutnou postavu, která od skončení jeho profesionální kariéry značně nabrala na váze.



„Nastoupím jen na pár minut, jelikož mě už všechno bolí, ale kolena drží, tak se věnuji hlavně tenisu,“ prozradil Ronaldo ještě před exhibicí s legendy AS Řím, jejíž výtěžek poputuje na charitativní účely do afrických zemí.

Když však hráči nastupovali na hrací plochu, fanoušci nevěřili vlastním očím. Postupně přišli stále ještě šlachovitý Luis Figo, mrštný Fernando Morientes, legendární Raúl Gonzalez jako z dob své největší formy a vedle nich zavalitý balvan Ronaldo.

Zatímco bývalí hráči madridského klubu klidně mohli obléknout dresy od současného A týmu, rodák z Rio de Janeira vyžadoval velikost minimálně XXL. I tak se ho ale fanoušci Realu nemohli nabažit. Podle oficiálního webu se jednalo o první benefiční duel, ve kterém Ronaldo nastoupil v dresu Realu, ale měl největší ohlas z tribun.

VIDEO: Podívejte se na Ronaldovy akce z benefice

Dlouhé balony však dávaly „El Fenomenovi“ pořádně zabrat. Když jej nadýchaným lobem chtěl uvolnit bývalý kapitán „bílého baletu“ Raúl, míč Ronaldovi utekl k soupeři a celý zadýchaný jen rozhodil rukama.

Na hřišti vydržel dvojnásobný držitel Zlatého míče jen do 33. minuty, ale hráči AS Řím měli s jeho kličkami problémy. Jednou dokonce zamotal soupeře a nabil Figovi, který střelou zpoza vápna provětral brankáře.

Kromě Ronalda se v dresu Realu představili hráči jako Roberto Carlos, Michel Salgado, Butragueňo, Karembeu, Savio. Za italský klub zase váleli Cafů či Simone Perrotta.

V dobách své největší slávy měl Ronaldo o pár kil méně
V dobách své největší slávy měl Ronaldo o pár kil méně

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud