17. ledna 2018 • 10:28

Fotbalové Winter Classic po Česku! Fortuna chystá turnaj na sjezdovce

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To tu ještě nebylo! Fotbal na sněhu a ještě navíc do kopce? V současné době už je možné všechno. Fortuna chystá zábavný turnaj přímo na sjezdovce v areálu Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Akce se koná v pátek 23. února, její součástí bude celodenní doprovodný program za účasti fotbalových, ale i mimofotbalových celebrit. Svůj tým může přihlásit kdokoliv, stačí jen poslat nominační video. Hlavní cenou je zájezd pro celý tým na odvetu osmifinále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Juventusem!



Akce nese oficiální název „Fortuna sněžná kopačka“. Půjde o jedinečnou událost, odlehčený party event na horách. Vrcholem bude večerní netradiční fotbalový turnaj ve sněhové aréně s hrací plochou do kopce. Hráči tak zažijí pocit nakloněné roviny, samozřejmě v obou směrech.

Do turnaje se může přihlásit kdokoliv. Stačí jen natočit nominační video, v němž by se měl objevit důvod, proč zrovna váš tým by se fotbalového „Winter Classic“ měl zúčastnit. Forma je ale čistě na vás. Fortuna následně vybere osm nejkreativnějších tvoreb, které budou do soutěže nominovány.

Turnaj se bude hrát od 17:00 systémem play off. Každý tým může mít maximálně deset hráčů, hrát se bude v pěti hráčích včetně brankáře na každé straně. Vše v zábavném duchu, zahrát si může kdokoliv – mladí, staří, muži, ženy…

A o co se bude soutěžit? Vítězové turnaje se mohou těšit na zájezd do Londýna na odvetu osmifinále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Juventusem. Pokud navíc uspějí i v následném Superfinále proti týmu celebrit, vyhrají i další zajímavé ceny.

Rozhodně nepůjde jen o fotbal. Vše bude doprovázeno bohatým a zábavným celodenním programem s tombolou o zajímavé ceny. Po turnaji bude následovat koncert skupiny Hodiny (předskokani Kryštofa) a následná after party.

Pokud se i Vy chcete do turnaje přihlásit, pošlete nejpozději do konce ledna nominační video či společnou fotografii se zajímavým příběhem o Vašem týmu s důvodem, proč byste se měli zúčastnit právě Vy! Přihlášky můžete zasílat na e-mailovou adresu sneznakopacka@ifortuna.cz nebo do soukromé zprávy na facebookovém profilu sázkové kanceláře Fortuna >>

VIDEO | Podívejte se na už příchozí nominační videa

Fortuna sněžná kopačka: nominační video "Bulhaři"
Video se připravuje ...

Fortuna sněžná kopačka: nominační video "Toros"
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud