16. března 2018 • 11:17

Opraví videorozhodčí sudího při derby Sparty se Slavií?

Autor: rms
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová sobota patří v Česku největšímu tuzemskému utkání - derby pražských „S“. Fanoušci obou táborů nemohou dospat, touží vidět rivala na lopatkách, aby se mohli dalšího půl roku naparovat v pozici krále hlavního města. Duel bude řádně vyhrocený. Spartu může vrátit do hry o druhé místo, Slavia pro změnu může výhrou dostat trochu pod tlak lídra z Plzně. O vypjaté momenty nebývá v těchto duelech nouze a možná se bude hodit, že je na Letné k dispozici videorozhodčí. „To, že bude v akci a opraví verdikt hlavního sudího Královce je možné vsadit v kurzu 1,7:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, mluvčí společnosti Chance. Náboj tak může mít derby, i když nefandíte ani jednomu z týmů.



V září loňského roku při první edici derby „S“ hráli doma fotbalisté Slavie. A i když sešívaní vyhráli 2:0, ležela jim na srdci „křivda“, kdy nebyla uznána branka kanonýra Milana Škody. Po ráně Hušbauera dorážel míč do sparťanské branky Stoch, ale tehdejší brankář Dúbravka zneškodnil i jeho pokus, následné zakončení Milana Škody pak odvracel bránící sparťan Costa až za brankovou čárou. Sudí Jílek ale tehdy gól neuznal a fanoušci se bouřili. Teď by se dalo čekat, že by mohl arbitr požádat o konzultaci videorozhodčího, který by mohl případný omyl opravit. Dostane na Letné v sobotu večer šanci?

Témata:  rozhodčí, derby, fotbla
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud