13. června 2019 • 17:06

TIKI-TAKA vybrala peníze na charitu: Čtvrt milionu za zakázaná slova

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zábavná show TIKI-TAKA nejen že baví fanoušky, ale pomáhá také dobré věci. Za uplynulou sezonu přispěje O2 TV Sport se svou show TIKI-TAKA celkem 253 600 Kč na vybrané charitativní projekty podporované fotbalovým týmem osobností REAL TOP PRAHA a předána při příležitosti Memoriálu Lukáše Přibyla. Částka byla vybrána za tzv. zakázané slovo, za jehož použití naskakovala finanční částka, a také z honorářů, kterých se hosté vzdávají ve prospěch charitativních projektů.



„Chtěl bych poděkovat všem hostům a divákům, kteří nám pomáhají konat dobro tam, kde je to potřeba. Za více než tříleté působení show TIKI-TAKA na televizní scéně jsme přispěli celkem 400 000 Kč na charitativní projekty,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Vybraná částka pomůže například Báře Sedláčkové>>>, která vinou onemocnění neovládá ruce ani nohy a je upoutaná na invalidní vozík. I přes to se Bára věnuje malování, kdy všechny obrazy maluje tak, že drží štětec nebo tužku v puse. Stejnou metodou píše i ve škole. Darované peníze budou využity na rehabilitační pomůcky a cvičení. Pomůžeme i Jaroslavu Křepelkovi>>>, který měl v roce 2013 těžkou nehodu na motocyklu s důsledkem diagnózy Vigilní kóma.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud