16. května 2020 • 04:30

TOP hvězdy, které stále čekají na titul: pětkrát druhý Reus i mučedník Kane

Autor: Zbyněk Veselý
Vstoupit do diskuse
0
  • Vybrali jsme sedm špičkových hráčů, co pořád čekají na titulVybrali jsme sedm špičkových hráčů, co pořád čekají na titulFOTO: koláž iSport.cz

    Dávají spoustu gólů a ve svých mužstvech mají klíčové role. Nálepka s nápisem „špičkový fotbalista“ pro každého z nich rozhodně sedí. Ovšem přesto jim k úplnému štěstí něco chybí. Vždyť týmový úspěch je to, za čím se každý žene nejvíc. Vybrali jsme sedm elitních světových hráčů, kteří v jinak skvělé kariéře stále čekají na ligový titul.

  • Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

    I ve třiceti jeden z nejrychlejších útočníků planety. „Mám rád Zlatana,“ prozradil kanonýr Arsenalu. „Ten zažil nejbáječnější období po třicítce. Inspirativní, nemyslíte?“ Dočká se Aubameyang stejného scénáře?

    Góly Pierra-Emericka Aubameyanga výrazně přispívají k tažení ArsenaluFoto Reuters

  • Harry Kane (Tottenham)

    Tottenham vyhrál ligu v roce 1961. Symbolem čekání a naděje je divadelní Godot. „Kravina,“ řeknou fanoušci Spurs. „My jsme mučedníci. Zkuste čekat 60 let!“ Kapitán Albionu (26 let) přemýšlí o změně.

    Kapitán Tottenhamu Harry KaneFoto Profimedia.cz

  • Antoine Griezmann (Barcelona)

    Mistr světa, vítěz Evropské ligy (finále rozhodl dvěma góly), ale titul mu chybí. Proto opustil Atlético Madrid a zaměstnal kadeřníky v Barceloně.

    Antoine Griezmann spasil Barcelonu dvěma gólyFoto Profimedia.cz

  • Roberto Firmino (Liverpool)

    Celým jménem Roberto Firmino Barbosa de Oliveira, pro liverpoolské fandy milovaný Bobby. Salah vyhrál švýcarskou ligu, Mané rakouskou, Van Dijk skotskou. Jen Firmino nic. Dočká se?

    Dvojice liverpoolských ofenzivních es Sadio Mané a Roberto Firmino se radují z branky proti BournemouthuFoto Reuters

  • Marco Reus (Dortmund)

    Smolař. Když Dortmund dvakrát dobyl bundesligu, hrál za Mönchengladbach. Přišel v létě po posledním titulu (2012). Pětkrát si „užil“ stříbrnou pozici.

    Ladislav Takács atakuje kapitána Borussie Marca ReuseFoto Profimedia.cz

  • Ciro Immobile (Lazio Řím)

    Dohromady nastřílel 200 gólů, ale mistrem se nestal. I když… S Pescarou vyhrál Serii B (2012). S Dortmundem ovládl německý superpohár a s Laziem Coppa Italia.

    Ciro Immobile oslavuje svou trefu proti JanovuFoto Reuters

  • Jermain Defoe (Glasgow Rangers)

    Anglický veterán (37 let) a neselhávající snajpr (320 gólů v kariéře), spouštěč deprese mnoha brankářů, pálí i za Rangers. „Třeba to vyjde,“ živí o naději. Hm. Jenže Celtic je proti. 

    Jermain Defoe objímá statečného fanouška SunderlanduFoto Profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud