6. ledna 2021 • 15:00

Fotbaloví dvojníci: posila Slavie jako hvězda Liverpoolu i „lepší“ David Luiz

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
  • Trent Alexander-Arnold a nejnovější posila Slavie Alexander BahTrent Alexander-Arnold a nejnovější posila Slavie Alexander BahFOTO: koláž iSport.cz

    Slavia o něj usilovala už v minulém přestupovém období, teď konečně všechno klaplo. A Alexander Bah v Edenu podepsal smlouvu do roku 2025. Ligový lídr získal náhradu za Vladimíra Coufala, dánský reprezentant by se měl zabydlet na pravém kraji obrany. Fanoušci si hned všimli, že se mu dost (a nejen jménem) podobá Trent Alexander-Arnold, hvězda Liverpoolu, který hraje na stejném postu. Projděte si v našem odlehčeném přehledu další fotbalisty, kteří by si navzájem mohli dělat dvojníky!  

  • Trent Alexander-Arnold a Alexander Bah

    Oba jsou podobné typy, oba mají krátké kudrnaté vlasy. K tomu navíc jméno Alexander, podoba je zjevná. Slavia teď věří, že Bah bude po lajně létat podobně, jako to umí o necelý rok mladší bek Liverpoolu.

    Trent Alexander-Arnold a nejnovější posila Slavie Alexander BahFoto koláž iSport.cz

  • David Luiz a Alex Král

    Tento příběh je známý, mohutná hára obou fotbalistů jsou nepřehlédnutelná. Když se na jaře 2019 potkali v duelech Slavie z Chelsea, bylo z toho haló. Oba se pak společně vyfotili a přáli si štěstí do další kariéry. „Alex vypadá jako David Luiz víc než sám David Luiz,“ smáli se fanoušci na internetu.

    Po zápase Slavie na Chelsea vznikla přímo v šatně londýnského týmu fotka Alexe Krála a Davida LuizeFoto Instagram Davida Luize

  • Lionel Messi a Sacha Kljestan

    Barcelonskou ikonu všichni známe, ale jak vypadá Kljestan? No posuďte sami, až na ten knírek má s Messim společné rysy. Pětatřicetiletý americký záložník aktuálně působí v Los Angeles Galaxy, v Evropě si dřív zahrál za belgický Anderlecht.

    Dvojník Lionela Messiho? Až na knírek Sacha KljestanFoto koláž iSport.cz

  • David Alaba a Kingsley Coman

    Dva spoluhráči z Bayernu Mnichov si v obličeji až tak podobní nejsou, ale v jednu dobu byli pro spoustu fanoušků na dálku nerozeznatelní. Proč? Naprosto stejný barevný účes mohl zmást i zkušené sportovní komentátory.

    Kingsley Coman a David Alaba s úplně stejnou vizážíFoto koláž iSport.cz

  • Vicente Iborra a Salvatore Sirigu

    Španělský záložník Iborra hrál za Levante, Liecester či Sevillu, nyní patří do kádru Villarrealu. Italský gólman Sirigu dlouho působil v PSG, teď chytá už čtvrtou sezonu v FC Turín. A který je který? Jako nejlepší rozlišení asi poslouží brankářský dres.

    Salvatore Sirigu je hodně podobný Vicente IborroviFoto koláž iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud