6. srpna 2021 • 18:32

Změny na FAČR: Paulyho ve funkci generálního sekretáře nahradil Valtr

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jan Pauly podle očekávaní skončil ve funkci generálního sekretáře Fotbalové asociace ČR. Jeho nástupcem dnes výkonný výbor na návrh předsedy Petra Fouska jmenoval Michala Valtra. FAČR o tom informovala na páteční tiskové konferenci.



Pauly zastával pozici generálního sekretáře za předchozího vedení a předsedy Martina Malíka. Poté, co na začátku června zvítězil ve volbách Fousek, bylo prakticky jasné, že ve funkci skončí. V roli generálního sekretáře ještě Pauly zůstal po dobu nedávného mistrovství Evropy.

„Je to samozřejmě nějaké další pokračování v procesech, které započaly po valné hromadě, které korespondují se schválením nové struktury sekretariátu FAČR. Výkonný výbor posledně předsedovi jednomyslně schválil právo navrhnout generálního sekretáře, což jsem dnes učinil,“ uvedl Fousek.

„S panem Pauly jsme se rozešli dohodou. Nějakým způsobem jsme si poděkovali za vzájemnou spolupráci po dobu dvou měsíců od našeho zvolení. A příští týden budeme mít příležitost blíže představit pana Valtra,“ dodal Fousek,

Valtr v roce 2015 Fouskovi coby místopředseda organizačního výboru vypomáhal při mistrovství Evropy jednadvacítek v České republice. V minulosti také působil jako ředitel oddělení logistiky a služeb na ČMFS, což byl předchůdce FAČR.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud