18. ledna 2022 • 14:12

Blafuj jako táta Beckham. Romeo už se taky pomalu stává módní ikonou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Beckham byl magnet na marketing a obchod. S čím spojil své jméno, to přinášelo téměř ve všech případech milionové zisky, samozřejmě hlavně slavnému záložníkovi. V jeho stopách se pomalu vydává i syn Romeo, který hraje za druholigový americký Fourt Lauderdale, rezervu Interu Miami. A Inter, jak známo, vlastní právě otec David společně s jednou stavební společností z Floridy.



„Kdybych si měl vybrat dva hráče, jejichž schopnosti bych chtěl mít, byl by to Thierry Henry a samozřejmě můj táta,“ svěřil se nedávno Romeo Beckham, když měl vyjmenovat své fotbalové vzory.

Mezi významnou smetánku hráčů ho vystřelila smlouva s Pumou, která před časem zase vyvinula novou verzi svých kopaček. Právě Romea zařadila mezi tváře nové řady.

„Jsme rádi, že můžeme přivítat Romea v rodině Puma. Máme radost, že se připravuje na novou sezónu jako elitní sportovec, a těšíme se, že budeme podporovat jeho cestu,“ těší generálního manažera společnosti Bena Hughese.

Dalším slavným jménem, které se spojilo se známou značkou kopaček, je Jorginho.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud