28. dubna 2022 • 14:54

V Itálii „pohřbili“ Raiolu (54), agent hvězd ale žije. Poslal rýpavý vzkaz!

Autor: pav, rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italská média ve čtvrtek po poledni pustila do světa zprávu, že zemřel fotbalový agent Mino Raiola (54), mocný muž světového fotbalu je ale naživu a poslal do světa ironický vzkaz. Nicméně je ale zřejmě ve vážném stavu. Ital, který vyrůstal v Nizozemsku, zastupuje fotbalové hvězdy Paula Pogbu, Erlinga Haalanda či Zlatana Ibrahimovice, v minulosti byl i agentem Pavla Nedvěda.



Mino Raiola je spolu s Jorgem Mendesem považován za nejmocnějšího fotbalového agenta světa, zprávu o jeho úmrtí na chvíli sdílel třeba i šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, brzy ji ale smazal. „Raiola je naživu,“ sdělil iSport.cz jeho přítel, agent Jiří Müller.

Celkem brzy se pak ozval i sám Raiola. „Aktuální zpráva o mém zdravotním stavu pro ty, kteří ho řeší: naštvaný, že mě už podruhé za 4 měsíce pohřbili. Zdá se, že se asi zvládnu resuscitovat,“ napsal superagent na Twitteru.

Raiola je ale každopádně ve vážném stavu. „Hrozně mě štvou telefonáty pseudonovinářů, kteří spekulují o smrti člověka, který bojuje o přežití,“ uvedl pro italskou agenturu Ansa lékař Alberto Zangrillo z nemocnice San Raffaele v Miláně, kde by měl Raiola ležet.

„Je na tom špatně, ale není mrtvý,“ uvedl také jeho kolega José Fortes Rodriguez pro nizozemská média.

Slavní fotbalisté u Mina Raioly

Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Mario Balotelli, Pavel Nedvěd, Romelu Lukaku, Robinho, Zdeněk Grygera, Dennis Bergkamp

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud