14. dubna 2008 • 00:00

Euro uvidí fanoušci i v centru Prahy

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Všechny zápasy červnového fotbalového mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku budou moci fanoušci sledovat na několika velkoplošných obrazovkách v centru Prahy.



Všechny zápasy červnového fotbalového mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku budou moci fanoušci sledovat v centru Prahy na velkoplošných obrazovkách. Ty budou instalovány na Staroměstském náměstí, Václavské náměstí se stane dějištěm doprovodného programu, informoval dnes mluvčí pořadatelů projekcí Vladimír Zemánek. Na Staroměstském náměstí bude několik obrazovek, z nichž největší bude mít rozměry sedm krát pět metrů. Přenášet se budou všechna utkání základních skupin, čtvrtfinále, semifinále i finále. Všechny zápasy českého týmu a závěrečný boj o titul mistra Evropy doprovodí kulturní program. V dolní části Václavského náměstí vznikne na dobu Eura hřiště s umělým povrchem. Budou se na něm konat klání internacionálů i známých osobností, dětí a mládeže. Podobná akce se v centru Prahy konala před dvěma lety při světovém šampionátu v Německu. Poprvé se na náměstí objevily velkoplošné obrazovky při olympiádě v Naganu v roce 1998, kde český tým hokejový turnaj vyhrál. Promítání hokeje se pak stalo tradicí. Předloni se už ale přenášelo jen finále a loni nic, protože čeští hráči do finále nepostoupili.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud