20. dubna 2008 • 00:00

PSV Eindhoven získal čtvrtý titul za sebou

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté PSV Eindhoven získali v nizozemské lize čtvrtý titul za sebou. Zajistila jim ho dnešní výhra 1:0 v posledním kole na hřišti Arnhemu.



Fotbalisté PSV Eindhoven získali v nizozemské lize čtvrtý titul za sebou. Zajistila jim ho dnešní výhra 1:0 v posledním kole na hřišti Arnhemu. Druhý skončil s tříbodovou ztrátou stejně jako loni Ajax Amsterodam a čeká ho play off o jedno místo v předkole Ligy mistrů. Letošní finiš nejvyšší nizozemské soutěže nenabídl takové drama jako ten loňský. Zatímco před rokem se klub z Eindhovenu stal mistrem díky lepšímu skóre o jediný gól, dnes PSV stačilo uhrát k jistotě prvenství v Arnehmu i bod. Obhájce ale neponechal nic náhodě a vyhrál díky gólu Danka Lazoviče, který ještě loni v posledním kole hrál za Vitesse proti PSV. Ajax se v semifinále play off o jedno místo v předkole Ligy mistrů utká s pátým Heerenveenem, třetí Bredu čeká Twente Enschede. Jistým sestupujícím se stal poslední Excelsior Rotterdam, Venlo s Graafschapem čeká baráž o udržení v nejvyšší soutěži s šesti druholigovými celky. Výsledky - 34. kolo: Ajax Amsterodam - Almelo 5:1, Alkmaar - Sparta Rotterdam 1:0, Arnhem - PSV Eindhoven 0:1, Breda - Nijmegen 1:3, Feyenoord Rotterdam - Roda Kerkrade 3:0, Heerenveen - Excelsior Rotterdam 5:0, Twente Enschede - Tilburg 2:0, Utrecht - Groningen 1:0, Venlo - Graafschap 3:0.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud