1. července 2008 • 12:43

Tomáš Jun patří Teplicím

Autor: ČTK

AKTUALIZOVÁNO - Fotbalový útočník Tomáš Jun s největší pravděpodobností změní své hostování z tureckého Trabzonsporu v Teplicích v přestup.



Pětadvacetiletý hráč v severočeském týmu působil už v jarní části sezony a podle svého manažera Pavla Zíky už byl Jun definitivně vyvázán ze smlouvy v Trabzonsporu, takže nic nebrání jeho trvalému angažmá v Teplicích.

Ředitel klubu František Hrdlička dnes ČTK řekl, že vše spěje k dohodě, ale smlouva zatím podepsána není. "Jsme s Trabzonsporem na přestupu domluveni, ale dokud není smlouva podepsána, tak nic není definitivní," uvedl Hrdlička. Tepličtí by za Juna, který dal na jaře během 14 zápasů čtyři ligové branky, podle kuloárních informací měli zaplatit částku kolem deseti milionů korun.

V české nejvyšší soutěži nastoupil Jun ke 135 zápasům, v nichž dal 41 branek, většinu v dresu pražské Sparty. Z Letné před třemi lety zamířil do Turecka jako král ligových střelců za více než sto milionů korun. V Trabzonsporu ani při hostování v Besiktasi se však neprosadil.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud