22. března 2010 • 16:44

VIDEO: Góóól! Brankář se trefil ze 70 metrů

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou brankáři, kteří pomalu nepřekopnou půlku. Mezi ně ale Argentinec Dario Capogrosso rozhodně nepatří. Dokázal to v utkání druhé argentinské ligy, ve kterém vstřelil soupeři gól z dobrých 70 metrů. Capogrossův tým C.A.I. díky této trefě hrál s Gimnasiem de Jujuy 1:1.



Tým C.A.I. byl dosud zajímavý snad jen tím, že je v argetintinských soutěžích nejlépe postaveným celkem z Patagonie. Na rodzíl od tučňáka patagonského se ale nikdy nedopracoval k světové proslulosti. Snad proto, že se přednostně specializuje na výchovu mladých fotbalistů.

Brankářův gól ze 70 metrů:

Parádní gól argentinského brankáře ze 70 metrů
Video se připravuje ...

Je tedy paradoxní, že hráč, který C.A.I. konečně dostal do titulků novin po celém světě, není žádný zelenáčský utřinos. Brankáři Capogrossovi je už 30 let, ve srovnání se spoluhráči je za veterána. I drzé mládí se však před ním muselo poklonit poté, co předvedl v utkání s rivalem z Jujuy.

Capogrosso zahrával daleko od středové lajny přímý kop, k soupeřově brance to měl 70 metrů. Pokusil se o prudký centr, povedlo se mu ale ještě víc – jeho rána přeletěla všechny včetně soupeřova gólmana a znamenala vyrovnání na 1:1. Tímto výsledkem utkání i skončilo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud