Pavel Janega
5. května 2010 • 04:00

NEJ Damkové, to je žvýkačka i nakopaný zadek

Autor: Pavel Janega, Lukáš Hron
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Stydlivě k ní přistoupil mladší muž a zeptal se: „Promiňte. Bylo by možné se s vámi vyfotit?“ Fotbalová rozhodčí Dagmar Damková si po zápase Baník – Sparta užívá neuvěřitelné popularity, obrovský zájem vyvolala i při online rozhovoru pro deniksport.cz. Českým NEJ rozhodčím je teď rozhodně ona. Jaká jsou ale NEJ samotné Dagmar Damkové?



Byla to vlastně docela legrační scéna. Damková seděla v jednom plzeňském nákupním centru u online rozhovoru pro deniksport.cz, když ji neznámý chlapík požádal o společnou fotografii. Výkon v posledním utkání Baník – Sparta udělal z tmavovlasé sudí hvězdu.

5 NEJ Dagmar Damkové:

Pět NEJ Dagmar Damkové
Video se připravuje ...

A jako bonus - NEJlegračnější zážitek:

Nejlegračnější zážitek Dagmar Damkové
Video se připravuje ...


„Je to nezvyk. Rozhodčí bývají na veřejnosti většinou spíš neradi, když je někdo pozná,“ žertovala 35letá Damková a se smíchem si zakrývala tvář.

Chvíli poté už pro zmíněný server prozrazovala, jaká jsou NEJ v současnosti nejoblíbenější fotbalové rozhodčí.

Největší sympaťák
Asi Pavel Horváth. Má rád vtípky, je pro každou legraci. Má spoustu nápadů. I na hřišti si dokáže dělat srandu ze spousty věcí.

Největší zlobil
Všichni by čekali Tomáše Řepku. Ale já ho neřeknu. Většinou to jsou spíš mladí kluci, kteří si myslí, že už si mohou dovolit všechno.

Nejhorší noční můra každého rozhodčího
Nafilmované pády v pokutovém území. Někdy se to strašně špatně poznává. Pokud se to zpětně zjistí, měli by se tihle kluci podle mého trestat, aby si to odvykli. To je obrovský nešvar.

Česká fotbalová rozhodčí Dagmar DamkováFoto Pavel Mazáč SPORT

Nejlegračnější zážitek
Jednou jsem měla v ústech žvýkačku, kterou jsem si nechtěně zacpala celou píšťalku a vzápětí jsem nemohla pískat. To bylo nepříjemné. Nebo jiná úsměvná historka: v nižší soutěži jsem stála na čáře rozhodčímu, kterému se utkání moc nepovedlo. Po zápase rychle zmizel v kabině. A ke mně přiběhnul jeden divák a nakopnul mě do zadku. Křičel: To není pro tebe, to pošli dál hlavnímu, ten to tady zprasil. Já chudák jsem to takhle odnesla.

Největší fanoušek Dagmar Damkové
Těch mám několik. Ale třeba teď na Baníku bylo přejících lidí opravdu mnoho a každý z nich by si zasloužil označení největší fanoušek.

Nejlepší utkání
Takovým by se dalo nazvat klidně i poslední utkání Baníku se Spartou. Podobně jako finále olympiády, to je přece jednou za život. Povedla se spousta jiných zápasů, které zapadly třeba jen proto, že zrovna nebyly tak důležité.

Rozhodčí Dagmar Damková ukazuje Řepkovi žlutou kartu.
Rozhodčí Dagmar Damková ukazuje Řepkovi žlutou kartu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud