14. července 2010 • 11:44

Kapitán německých fotbalistů Lahm se oženil

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán německé fotbalové reprezentace Philipp Lahm dnes vstoupil do stavu manželského. V bavorském Ayingu si majitel bronzové medaile z nedávno skončeného mistrovství světa vzal za ženu dlouholetou přítelkyni Claudii Schattenbergovou.



Philipp Lahm se pásky nevzdá.Foto Reuters
Svatby se neúčastnil žádný z ženichových spoluhráčů z Jižní Afriky, protože si novomanželé přáli soukromý obřad v rodinném kruhu. I tak vedle stovky pozvaných hostů nechyběly v Ayingu desítky fotografů a televizní štáby.

Šestadvacetiletý obránce Bayernu Mnichov a jeho o rok mladší vyvolená si své "ano" řekli na místní radnici. "Popřál jsem páru mnoho štěstí. Tekly tam slzy," uvedl po obřadu starosta Johann Eichler.

Odpoledne novomanžele ještě čeká církevní obřad v kostele svatého Emmerama v Kleinhelfendorfu, jedné ze čtvrtí města ležícího nedaleko Mnichova. Za svědky si oba vybrali své starší sestry a líbánky budou od čtvrtka trávit v Řecku.



Lahm pohlednou blondýnku poznal asi před deseti lety, společně žijí až poslední dva roky. Na svatbu pozvali jen rodinné příslušníky a přátele. Z fotbalistů dostal výjimku pouze ženichův kamarád z Bayernu Andreas Ottl.

Tahoun národního mužstva tak dneškem rozšířil nepočetnou skupinu německých reprezentačních ženáčů, k níž v Jižní Africe patřili například ostrostřelec Miroslav Klose, objev světového šampionátu Thomas Müller nebo brazilský rodák Cacau.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud