29. července 2010 • 19:20

VIDEO: Přátelák se zvrhnul ve fotbalovou bitku století

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hromadná rvačka hráčů ukončila fotbalový zápas mezi Cagliari a Bastií. Přípravný zápas italského a francouzského mužstva byl kvůli drsné bitce ukončen už v 75. minutě, aby se zamezilo dalším násilnostem. Chybělo málo a s fotbalisty se prali i diváci, kteří se přes ochranku sápali na hřiště.



Byl to hodně nervózní zápas. Přestože v utkání mezi Bastií a Cagliari vlastně o nic nešlo, už od začátku do sebe obě mužstva šla dost ostře. Snad proto, že jde o týmy ze dvou ostrovů, které od sebe nejsou zas tak daleko – Sardinie a Korsiky.

Z obou týmů je slavnější ten francouzský, který hrál finále Poháru UEFA v roce 1978 a triumfoval v Intertotu roku 1997. Jeho přítomnost je však chmurná. Zatímco Cagliari hraje nejvyšší italskou soutěž, Bastia v poslední sezoně sestoupila z druhé ligy. Fotbalové kvality by měly být na straně Italů, ty boxerské jsou ale podle středečního utkání zjevně vyrovnané.

Bitka století mezi fotbalisty Cagliari a Bastie:

Hromadná bitka fotbalistů Cagliari a Bastie.
Video se připravuje ...

Hráči se úplně přestali ovládat ve druhém poločasu, za stavu 3:0 pro Cagliari. Po jednom z faulů se postrkovali nejdřív dva rozčertění soupeři, postupně se přidávali další a další hráči. Nakonec se rvaly snad úplně kompletní jedenáctky.

Bitka trvala něco kolem minuty, rozhodčí Lobina ji sotva stačil uklidnit. Moc pak neváhal, utkání okamžitě ukončil. Fanoušci na internetu vzápětí duel překřtili na nejvíc ne-přátelský zápas v historii.

Komu se takhle brutální podoba fotbalu líbí, může se těšit na sobotu. To na Cagliari čeká v jiné přípravě další celek z Korsiky, tentokrát Ajaccio.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud