31. srpna 2010 • 19:22

Belaida chtěli v Anglii, zatím však zůstává

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie Praha málem v poslední den přestupního období přišli o tuniského záložníka Tijaniho Belaida. Zájem o něj údajně projevilo hned pět týmů z Anglie, z toho čtyři prvoligové.



Jednání o přestupu potvrdil i hráčův manažer Pavel Paska, s žádným celkem se však nedohodl.O dvaadvacetiletého kreativního záložníka podle serveru SkySports usilovaly Blackpool, který z české ligy již nedávno získal bývalého mladoboleslavského záložníka Ludovika Sylvestreho, Wigan, West Bromwich a Wolverhampton.

Mezi zájemce se řadil i druholigový Cardiff.Případný Belaidův odchod do zahraničí se musel vyřešit během několika hodin, jelikož dnes končí letní přestupní termín. "Jednání proběhla, ale nedohodli jsme se," uvedl Paska, podle jehož vyjádření pro iDnes.cz však měl vážný zájem jen jeden nejmenovaný anglický celek.


"A nabídky byly i z Řecka a Ukrajiny, ty však Tijani odmítl. Chce na sobě dále pracovat, aby se vrátil do sestavy Slavie," dodal Paska.

Devatenáctinásobný tuniský reprezentant přišel do Slavie v létě 2007 z juniorky Interu Milán. V české lize odehrál i vinou zdravotních problémů za tři roky jen 57 zápasů a vstřelil 15 branek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud