29. října 2010 • 22:58

Hotovo: Baník Ostrava převezme Karol Marko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Ostravy bude trénovat Karol Marko. Vedení Baníku se na jeho uvolnění dnes dohodlo s Banskou Bystricí, kterou čtyřiačtyřicetiletý kouč momentálně vede. Ostravský tým převezme příští víkend po domácím utkání s Plzní.



K dohodě mezi kluby došlo dnes po večerním utkání Žiliny s Banskou Bystricí, v němž Markův tým na půdě favorita remizoval 3:3. Pátý tým slovenské ligy ho však do ostravských služeb uvolní až příští pátek po domácím souboji se Slovanem Bratislava.



"Majitelé klubů se definitivně dohodli. Pan Marko se práce v Baníku ujme hned po našem zápasu s Plzní," řekl ČTK mluvčí Ostravy Igor Bruzl.

Markovým nástupem skončí krátké provizorium na ostravské lavičce. Po pondělním odvolání Miroslava Koubka budou čtrnáctý tým prvoligové tabulky v utkáních proti Ústí nad Labem a Plzni koučovat Verner Lička s Bohumilem Páníkem a Pavlem Malurou.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud