13. listopadu 2010 • 12:00

Kdo zaplatí dluhy Slavie? Čelůstka a Černý

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ondřej Čelůstka a Milan Černý, to jsou hráči, z jejichž prodeje hodlá pražská Slavia splatit své závazky vůči hráčům. O zmíněnou dvojici je zájem v bundeslize, Rusku i Francii. Kolik za ně červenobílí chtějí? Zhruba čtyřicet milionů za jednoho.



Oba hráči totiž mají velkou šanci na nominaci na červnové EURO hráčů do 21 let.
„Mohu potvrdit, že registrujeme zájem o oba hráče, zatím však nechci víc specifikovat. Kluby pocházejí z německé, ruské a francouzské ligy. Není to však ve fázi, že by k přestupu mohlo dojít v nejbližších dnech,“ sdělil Sportu Pavel Zíka, šéf společnosti Sport Invest.



Na tyto dva hráče Slavia momentálně velmi spoléhá, jejich přestup by pomohl snížit nebo smazat třiceti milonový dluh, které Slavia má směrem k současným či bývalým členům týmu. Už v pondělním rozhovoru pro Sport generální ředitel klubu Miroslav Platil prohlásil, že je nyní „rozjetý tak velký přestup, kterým bychom mohli pokrýt dluh vůči hráčům.“

Milan Černý by měl Slavii pomoci splatit dluhy
Milan Černý by měl Slavii pomoci splatit dluhy


Není však pravděpodobné, že by odešli oba dva najednou. Podle informací Sportu se o Čelůstku, který už letošní jaro strávil na hostování v italském Palermu, zajímají Freiburg a Hannover. Ten chtěl jednadvacetiletého obránce získat už před časem. Naopak výkony Milana Černého se prý zamlouvají v Lokomotivu Moskva a v nejmenovaném francouzském klubu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud