29. listopadu 2010 • 15:41

První změny: Belaid i Ragued ve Slavii končí

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalistů Slavie Praha už nepočítá se službami tuniských záložníků Tijaniho Belaida a Hocina Ragueda. Oba dva si momentálně hledají nové angažmá. Naopak nabídku k prodloužení smlouvy dostal další středopolař Jaroslav Černý, kterému na konci roku vyprší stávající kontrakt.



Foto 

Oba Tunisané ve Slavii nepodávali výkony odpovídající jejich smlouvám, které patří k nejvyšším v klubu. Vedení věří, že si najdou nové angažmá do začátku zimní přípravy.

Ragued přišel do vršovického klubu v létě minulého roku jako náhrada za Mickaela Tavarese, jednoho ze strůjců premiérového postupu Pražanů do základní části Ligy mistrů. Vysoká očekávání však sedmadvacetiletý Tunisan nenaplnil.


Belaid je ve Slavii o dva roky déle a zpočátku se mu dařilo. V sezoně 2008/09 dokonce nastřílel v lize devět branek. V poslední době ale jeho výkonnost klesala a navíc měl problémy s kázní.

V duelu 16. ligového kola neunesl, že ho kouč Michal Petrouš vystřídal, a slovně ho napadl. "Za ten poslední incident dostal pokutu," uvedl Ondřej Zlámal, tiskový mluvčí Slavie.

Prodloužit chtějí s Jaroslavem Černým


Nabídku na prodloužení smlouvy o další rok a půl v těchto dnech dostal starší ze dvou Černých ve Slavii Jaroslav. Řekl si o ni povedenými výkony v závěru podzimu, kdy patřil k nejlepším hráčům Pražanů. Na rozmyšlenou má Černý týden.

O dalších změnách v kádru by mělo být jasněji během příštího týdne, posílit potřebují slávisté hlavně v útoku.

"Jsme si vědomi, že potřebujeme hrotového útočníka, ale musíme vše také pečlivě zvážit s ohledem na naše finanční možnosti," uvedl generální ředitel klubu Miroslav Platil.

 

Zklamaný Tijani Belaid ze Slavie.
Zklamaný Tijani Belaid ze Slavie.


Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud