10. dubna 2014 • 10:00

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na zápas HC Lev proti Jaroslavli

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté HC Lev Praha nastoupí ve čtvrtek v utkání semifinále play off KHL na domácím ledě proti Lokomotivu Jaroslavl. Zápas v O2 Areně v Praze začíná v 19.00. V soutěži portálu iSport.cz můžete vyhrát dvě vstupenky na toto utkání.



Hrajte o 10 x2 vstupenky na semifinálový zápas play off HC LEV PRAHA –  Lokomotiv Jaroslavl

Soutěžní otázka:

Kdo je neproduktivnějším hráčem Lva Praha v letošních vyřazovacích bojích?

a) Nathan Oystrick
b) Martin Thörnberg
c) Petr Vrána

Správnou odpověď posílejte pomocí SMS od 10.4.2014 od 10:00 do 10.4.2014 12:00 hod. na číslo 907 99 10 ve tvaru:
LEVmezera ODPOVĚĎ mezera JMÉNO A PŘÍJMENÍ
Např.: LEV C Jana Novakova

Každý z 10 výherců získá 2 vstupenky na zápas HC LEV Praha – Lokomotiv Jaroslavl

Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s. Infolinka: 245 001 115245 001 115, po-pá 9-16 hod. Více na www.isport.cz, www.platmobilem.cz

Pravidla soutěže

Vyhrává 10 výherců, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku a jejichž SMS byla doručena ve výherním pořadí jako 1. – 10 . SMS v pořadí ze všech SMS obsahujících správnou odpověď do vyčerpání cen.

V případě, že do soutěže přijmeme méně SMS se správnou odpovědí než je počet SMS potřebných k určení všech 10 výherních pořadí (tj. méně než 10 SMS se správnou odpovědí), vyhrávají soutěžící, jejichž SMS obsahuje správnou odpověď, které zároveň dosáhli výherních pořadí výše uvedených.

Výherci budou zveřejněni po skončení soutěže na www.isport.cz. Výherci budou o výhře a způsobu převzetí výhry informováni SMS zprávou, zaslanou po skončení soutěže, tj. 10.4.2014. Výhru si bude moci výherce vyzvednout 10.4.2014 před začátkem zápasu u vstupu číslo 31 v O2 aréně Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9). Pokud si výherce nevyzvedne výhru v daném termínu, propadá výhra ve prospěch společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s.

Zápas HC LEV Praha – Lokomotiv Jaroslavl se koná 10.4.2014 od 19:00 v O2 Aréně v Praze Libni.
 
Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Při určení pořadí se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď. O správnosti, resp. nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou, budou účastnící soutěže informováni zpětnou SMS zprávou. Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla, ze kterého lze do dané soutěže zaslat maximálně 20 SMS, zároveň může účastník soutěže obsadit pouze jedno výherní pořadí v soutěži. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly ze dvou či více telefonních čísel, nemá takový účastník soutěže nárok na získání výhry a výherní pořadí, které takový účastník obsadil v rozporu s pravidly, obsadí účastník soutěže, jehož SMS se správnou odpovědí byla doručena jako následující po SMS, která byla doručena ve výherním pořadí ovšem v rozporu s pravidly soutěže. Při určení dalších výherních pořadí se přihlíží i k takovým SMS zprávám, které byly zaslány do soutěže shora uvedeným způsobem v rozporu s pravidly, pokud jsou zaslány ve správném tvaru a obsahují správnou odpověď. V případě, že by účastník soutěže při užití jednoho telefonního čísla obsadil v rozporu s pravidly dvě či více výherních pořadí, započítá se mu pouze nejdříve dosažené výherní pořadí. U zbylých výherních pořadí, které takový účastník obsadil v rozporu s pravidly se bude postupovat shora uvedeným způsobem. V případě, že účastník soutěže soutěží z vícero telefonních čísel, či z jednoho telefonního čísla překročí limit 20 SMS či účastník soutěže, který již obsadil výherní pořadí, zasílá do soutěže v rozporu s pravidly další SMS zprávy, v takovýchto případech nemají účastníci soutěže nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v rozporu s pravidly soutěže.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Sport, Nedělním Sportu a na serveru www.isport.cz. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejích klientů. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud